neděle 4. října 2015

Charakteristika komoušů: lháři a podvodníci


Někdy je s těmi komunisty a jejich příznivci sranda. Ta totální ztráta paměti (nebo hloupost? ) je úžasná. Nebo že by obrovský smysl pro ironii či humor? A nebo je to důkazem toho, že zločinci nikdy nepřiznají svou vinu. Nacisté také necítí vinu a holokaust popírají. Tak je zapotřebí jim (komunistům a jejich příznivcům) ty zločiny připomenout. 240 justičnich vražd. 5 000 dokázaných vražd při výsleších, v lágrech, desítky zavražděných na hranici. 200 000 nevině odsouzených. Desítky tisíc přesídlených se zákazem návratu a zabavení veškerého jejich majetku. Perzekuce a pronásledováni několika set tisíc obyvatel bez možnosti slušného, klidného života, se zákazem volného pohybu, bez možnosti vzdělání a práce v oboru který by chtěli, což se vztahovalo i na další generace (rodiče, děti, vnuci...). Donucení přímo i nepřímo k emigraci milionu obyvatel. Celosvětově jsou potom ty čísla mnohonásobně větší, v řádu sta milionů a převyšují počty nacistických zločinců. A všechny vyjmenované zločiny byli konány ve jménu a na příkaz komunistické ideologie a samotnými komunisty.

Ale co považuji za nehoráznou drzost, neúctu k lidem a životu, za důkaz zrůdnosti komunistické ideologie, totální zvrácenosti myšlení, ztrátě soudnosti a chybějící morálky je to, že ty zločiny bagatelizují nebo popírají, nebo je přirovnávají k dnešní nezaměstnanosti, chudobě, bezdomovectví, a někteří to považují i zay horší zločin než ty jejich vraždy.

Komunisté často zmiňují starost o bezdomovce, nezaměstnané a skoro dva milióny lidí ohrožených chudobou. Zajímavé je, že komunisty i když slibují jistoty (plná zaměstnanost bezplatné školství a zdravotnictví jistota bydlení pro všechny) přesto a opět, volilo jen kolem 700000 lidí. Že by ten další víc jak milion, nechtěl mít zase jistoty? Jasný důkaz toho že lidé nechtějí jistoty které jim komunisté nabízí. Ale svobodu a demokracii a tu jim komunisté vezmou. Jasný důkaz toho že komunisté nikdy nepochopí co skutečně lidé chtějí. Proto od nich nikdy nečekejme svobodu a demokracii. Jen jistotu zaměstnání a perzekuce, grátis školu a lékaře a časem totální nedostatek všeho.

A ještě na závěr jedna charakteristika komunistického uvažování. Kdysi jsem měl debatu s jednou soudružkou (skutečně členkou KSČ(M) na tema kapitalismus, socialismus, nezaměstnanost, bezdomovci. To že jsme každý mluvili "jinou řečí" nemusím popisovat. V jedné chvíli jsem se zeptal, když vám leží život těch chudých tak moc na srdci, proč jim nepomůžete osobně? Bezdomovců je asi (dnes)10 tisíc, nezaměstnaných asi 500-600 tisíc, ohrožených chudobou asi 2 milióny (v jsou i ty výše jmenovaní). Členů strany a jejich příznivců (sponzorů a voličů) je á 50 tisíc str. (pokud budu počítat volební výsledky a statistické tvrdé jádro, které má každá strana: á10x víc než str ) tak tu je dalších á 500 tisíc příz. (a to rozhodně nejsou jen bezdomovci a nezaměstnaní) Či-li, o jednoho bezdomovce by se mohlo postarat 5 straníků a 50 příznivců , 1 nezaměstnaný na jednoho příznivce a 12 nez/1str. A o ty ohrožené chudobou, by se mohlo postarat: o 4 jeden příznivec, a o 40 jeden straník. Bezdomovectví by se tím vyřešilo úplně. Nezaměstnanost také, kdyby si každý člen strany pořídil živnost a zaměstnal tam každý tak 12 nezaměstnaných.

Za plat (jistě skvělý od komunistického zaměstnavatele, aby nebyl soudruhy nařknut z vykořisťování) by bezdomovci mohli získat byt a všichni zaměstnanci by už nebyly v ohrožení chudobou. Počítám-li že by všichni byli vděčni komunistům, že mohou opět důstojně žít, tak by se jejich tvrdé jádro mohlo zvýšit asi o 200 tisíc a možná by mohl dosáhnout i milionu. No a tady by už na 1 příznivce byl 1až2 ohrožení chudobou. Co by se zákonitě muselo stát? Komunisté s tvrdým jádrem 1 milionu šťastných voličů, by nabalili minimálně další 1-2 milióny voličů. A s 3 milióny voličů se v Čechách vyhrávají volby a možná tak, že by strana nemusela do koalice a mohla by vládnout sama.

Na to mi soudružka odpověděla, proč bychom pomáhali kapitalistickému systému řešit jeho problémy. My to vyřešíme až budeme u moci. A pokud lidi chtějí změnu ať nás volí. Každý strujcem svého štěstí. Vlastně mě soudružka sdělila, že jim je osud lidí u prdele, ať si chcípnou když nás nevolí. Čím hůř jim bude tím lépe pro nás. A že oni, komunisté mají tu práci, byty, pečené holuby... ale jen pro své voliče a příznivce. Ostatní: ať chcípnou hlady a zimou a živoří na ulici.

Myšlení komunistů výstižně popsal K.Čapek v článku Proč nejsem komunistou. Jednání komunistů a této soudružky, jeho i má slova, to jen potvrzuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat