neděle 4. října 2015

S extrémistama se nebaví!


Už dávno jsem napsal článek o tom, že komunisté záhy zjistili, že krom demokracie jako takové, se dají zneužít i veškerá dostupná média. A internet se hodí obzvlášť. Zvláště pro jeho snadnou dostupnost, ovladatelnost, zneužitelnost a utajenost. Proto komunisté nasadili armádu diskutérů, ideologů, provokatérů, z řad řadovích členů a příznivců, který budou propagovat komunismus, opěvovat socialismus, pomlouvat demokracii a kapitalismus. A budou rozeštvávat jejich oponenty. A nejlepším způsobem je infiltrovat se do řad oponentů komunismu, socialismu, zastánců demokracie a kapitalismu. Proto je nejlepší je co nejdříve vyloučit ze skupin odpůrců komunismu a socialismu, než nalomí někoho ze skupiny. Záměrně nepíši "odhalit", protože oni se odhalí sami. Prostě nahlásit komentář, aby je správce skupiny mohl vyloučit. Někdo může říci: to není demokratické. Ale vážení, s odpůrci demokracie se prostě musí jednat nedemokraticky. Protože, oni demokracii vždy jen zneužívali, zneužívají, zneužívat budou. A až se dostanou k moci, první co udělají: demokracii zardousí i s jejich příznivci. Mějte na paměti: S KOMUNISTAMA (nacistama, rasistama, fašistama) SE NEBAVÍ! A: V DEMOKRATIČNOST KOMUNISTY (nacisty, rasisty, fašisty) UVĚŘÍ JEN TOTÁLNÍ HLUPÁK! A jedna pravda je: Největší nepřítel demokracie - je demokracie! Proto: nedemokratické síly musíme vyloučit z diskuse dříve, než oni vyloučí nás ze života?

Vede se tu diskuse o svobodě slova, demokracii, vylučování a míchá se to s totalitním, komunistickým cenzurováním. Mohu-li za sebe říci, tak se míchají hrušky s jablky. Co se mě týče, tak jsem pro zákaz, vyloučení, chcete-li: cenzuru, pokud někdo šíří zločineckou deologii. Tou je rozhodně ideologie komunistická, nacistická, fašistická, rasistická a radikálně náboženská. To šíření vidím nejen v šíření nenávisti, ale i velebení těchto ideologií a jejich režimů. Myslím, že nám komunisté sami dokázali, že ani 25 let od revoluce, jsou nereformovatelní, nezměnitelní, nedemokratičtí, stále si přející návrat k socialismu, se vším, co k tomu patří. To je zhodnocení jejich výroků, projevů, názorů. Jako příklad mohu uvést Semelová a reakce vedení ksč(m). Proto si myslím, že demokraticky se lze chovat jen k tomu, kdo je demokrat (nemyslím tím jen ods, nebo další demokratické a už vůbec ne jen pravicové, strany). Dost bylo sametu, abychom si zase nemuseli užít lnu. Největší nepřítel demokracie je - demokracie.

Boj s komunismem, je věčný, nikdy nekončící boj. Komunistická hydra má mnoho hlav a chapadel. Usekat je všechny, je na věky. Zasáhnout jí do srdce, je takřka nemožné. Jejím srdcem je touha po spravedlivém světě. Její hlavy jsou nenávist, její chapadla závist. Závist a nenávist se dá otupit, pokud se lidem bude celkem dobře dařit. Jak ale zmírnit tlukot srdce, když je ta představa spravedlivého světa, tak lákavá?

Žádné komentáře:

Okomentovat