neděle 4. října 2015

Přestaňme být sráči, buďme hrdinové, jinak náš národ nemá právo na život.


Pravda. Kdo se vzdá jednou bez boje, bude se tak vzdávat stále. A kdo se vzdává stále bez boje, na toho si každý troufne, protože posraného sraba se nikdo nebojí. A nikdo si ho nikdy nebude vážit, protože sraba si nikdo nikdy neváží. A nakonec si nebude vážit ani sám sebe, protože bude vědět, že je připosranej srab. Kdo bojuje i předem prohraných boj, ten vítězí morálně, a dává příklad dalším, pro které je vítězem.

A z takových se stávají respektování, vážení, obávaní hrdinové, nejen pro jejich vlastní pocit, nejen pro všechny poražené ale i pro vítěze. Na takové hrdiny si jen tak někdo netroufne, protože tuší, že bude mít problémy. A k takto poraženým se vítěz chová s respektem, než ke srabům, kteří se vzdali bez boje. Začněme se chovat jako hrdinové, ne jako posraní sraby. Protože posrané sraby, stejně čeká potupný život, bez naděje na změnu nebo trvalou změnu. Za to, poražení hrdinové, se jednou změny dočkají, a to změny trvalé.

Kdy se už přestaneme hrbit, konečně přestaneme rýt držkou v blátě a klepat se jak ratlíci, před každým, kdo na nás zavrčí. Konečně narovnejme hřbet, a plivněme každému agresorovi do očí. Předejme konečně našim potomkům hrdost a ne podřízenost a poníženost.

Můj pocit k dnešní situace ve světě, zvláště na Ukrajině a pohledu ČR, EU, NATO, USA, světa, který stále nevidí Ruské nebezpečí, jako ho neviděli před skoro 80 lety v Hitlerovi a nacismu.

ps: z posledních zpráv o ruském postupu a ukrajinském ústupu.
Ukrajino promiň. Zůstala si sama. Nikdo ti nepomůže. Západ opět selhal. Západ má akorát na to, honit slabé Asiatky, Afričany, Araby. Ale už si netroufá na silné Rusy, jako si netrouflo na silné Němce před 75 lety. Nyní je už jen otázka: kdo bude další? Nejdříve budou bývalé sovětské republiky, potom východní Evropa, a potom?

Žádné komentáře:

Okomentovat