neděle 4. října 2015

Socialistický není sociální

Jeden z největších omylů, respektive levicových úmyslně šířených lží je, když zaměňují význam slov sociální a socialistický. Socialismus rozhodně nebyl sociální. Byl nastaven proti lidem. Za pár desítek let, nejdéle tak jedno století, by socialismus zubožil všechen lid. Být tu ještě dnes, už bychom tu měli bídu jako v sovětském svazu (a ten jako na Kubě a možná v KLDR) Za dalších 20 let, bychom tu mohli mít bídu Kuby (sovětský svaz jako v KLDR). A za dalších dvacet let (tedy už za 40 let) by to byl právě socialistický blok, který by začal třetí světovou válku, nebo by svět vydíral tou válkou, pokud by mu svět (zvláště ten kapitalistický) nepomohl nakrmit jeho občany. Tak to dělá KLDR. Hrozí válkou a za mír vyžaduje světovou humanitární pomoc (potraviny). Za těch 40 let bychom zažívali hladomory jako v KLDR. To se vám zdá sociální?


Sociální znamená, že všichni lidi mají podmínky pro život. Že neumírají hlady, bídou, zimou, na banální nemoce. Jak se tomu děje v KLDR a v zemích třetího světa, zvláště v Africe. Sociální rozhodně neznamená, že se všichni mají stejně dobře, že mají všeho dostatek, že mají všichni stejné podmínky a zázemí. O to se snažil socialismus, což v konečném důsledku vedlo k zániku.
No doufám, že se opět toho (socialismu) nedožiji. Protože jistě, násilně lze přetrhat a nastolit vše. Ale když už se to stane, tak se to musí násilně držet celou dobu, kdy to trvá. A jednou tomu špatnému, nepřirozenému, zlému, násilnému, k udržení síly dojdou, a zničí se sám. A potom se opět objeví to, co je přirozené, nenásilné, dobré, a to zlé, špatné a násilné prohraje. Tedy že se opět vrátí demokracie. A historie světa, dějiny lidstva, mi dávají za pravdu. Tak že doufám, že se tu nestane nějaké násilné převzetí moci totalitními skupinami lidí z řad extrémistů, kam patří komunisté, nacisté, fašisté. Protože tyto skupiny se k moci sice sem tam dostali, po volbách (Hitler, Gottvald), jinde vojensky (Lenin, Mussolini), ale potom si absolutní moc vzali silou, a silou jí drželi až do vlastního systémového pádu. Tak doufám, že nezažiji dalších 40 let totality.

Už se soudruzi celý třesou na moc. Ale stejně to vidím na plichtu. Před minulými volbami to také vypadalo na drtivé vítězství levice. A nakonec měla pravice skoro ústavní většinu. Myslím, že to tedy bude plichta, nebo velmi mírná převaha levice. Protože lidé v podstatě chtějí reformy. Akorát tak nějak jiné (ale nevědí jaké, a levice a odbory, jim v tom dělají ještě větší guláš), než dělá pravice. Ale rozhodně nechtějí socialismus a vládu komunistů. A tím kamarádíčkováním s komouši si socani docela škodí. Proto se zvedne vlna voličů proti komunistům, a tím i proti socanům, jako jejich potencionálním partnerům. Lidi nechtějí socialismus ale sociální stát!

Žádné komentáře:

Okomentovat