neděle 4. října 2015

Dodnes nebyla na Klause otevřená jediná kauza, i když už nemá "moc". Proč asi?

Reaguji na nadávky na mou hlavu, ohledně mých názorů, nejen u kandidátů na presidenta.

To mi tedy vysvětlete, proč někdo, kdo říká svůj názor, i kdyby byl sebe horší, nebo kdo říká jiný názor, než je ten váš, anebo kdo nesouhlasí s vašim názorem, a také, kdo nesouhlasí s názorem většiny či říká jiný názor, než je názor většiny, musí nutně být: komunista či antikomunista, fašista či antifašista, nacista či antinacista, rasista či antirasista, nevzdělanec, blbec, nic nechápající, nic nepamatující si, někomu podlézající, někým podplacený, nemající vlastní názor, socka nebo naopak boháč (a další přirovnání si doplňte sami, abych něco nevynechal)??? Copak prostě člověk nemůže mít vlastní názor???
Já nejvíce dostávám na frak, když hájím Klause, pravici, demokracii.
Na Klause není jediná kauza, jediný náznak spojení s Klausem, tak jak je tomu u Kalouska nebo Zemana, nebo dokonce přímí důkaz, jak je tomu u Rátha. Přesto mu média a lidé, kteří ho nenávidí, budou nasazovat psí hlavu, i kdyby byl svatej. Neříkám že je, ani že nic nikdy neprovedl, ale KDE JSOU DŮKAZY? Nevadí, že na něj nic neznají. Myslí si, že za sebou jen uměl zamést stopy. Tak to by byl asi první na světě, který by dokázal tak vyčistit svou minulost. A víte, co by to ve skutečnosti znamenalo? Zlikvidovat SÁM, fyzicky všechny, kdo by jen vzdáleně o něm něco věděli, a ještě toho/ty, kdo/kteří mu pomáhal/i. Protože jedině tak by se mu povedlo vše zahladit tak, aby se to nikdy neprofláklo. Věřte tomu, že i ten největší zločinec, se musí bát právě těch, kdo mu pomáhali/-jí.
A nevěříte snad tomu, že by si Klaus vše dělal sám. Že by osobně (sám a tajně, aby co nejvíce minimalizoval prozrazení) nějak někam šel, a přepisoval na sebe (jen na sebe, protože přepsat to na někoho je stejně nebezpečné, jako mít někoho, kdo by mu pomáhal) majetky, o kterých by si nejdříve musel zjistit, že nikomu nepatří, nebo že patří státu, aby se o ně nikdo nepřihlásil). Že by si sám odnášel (převáděl) prachy a jiné cennosti. Minimálně mu musel ten majetek někdo přepsat na něj, a ty peníze by mu musel poslat na účet (nebo že by použil krabici od bot?)
A co by se potom stalo těm, kdo mu pomáhali? Mafiánský kmotr by nejspíš nečekal na to, až ho bude někdo vydírat. Musel by ho oddělat. Žádné vážné kauzy a zločiny, spojené s vysokými představiteli státu, se nikdy nezatajili. Vždy je někdo dostal ven. Žádný představitel státu, nedokázal své činy tak zahladit, aby se na něj neukázalo. Jistě, je mnoho činů, které se nevyšetřili, ale to je jiná otázka. Ale aby se ani nemohlo ukázat…? To se zatím nikdy nikomu nepovedlo. To by byl Klaus geniální.

Žádné komentáře:

Okomentovat