neděle 4. října 2015

Jen slušná, argumenty doložená debata, je náš úspěch

Jak reagovat na neslušné, vulgární, urážející, lživé, demagogické, názory levice a levicových příznivců, ve všech debatách. Hlavně klid a úsměv na tváři. Rozhodně slušnost a argumentovat. Protože takové lidi nejvíce nas.r. to, když vás nebudou schopni nasr.t. Znám to. A když uvidí, že se jim smějete jen svou ironií, tak je to nas.r. a přestanou sami. Znám to. Sice to trvá dlouho, i měsíce a léta, ale oni přestanou. Hlavně zůstaňte slušní a snažte se komentovat jasnými argumenty. Jednoho jiříka jsem také měl proti sobě, asi tři roky. A vzdal to. Jen slušnost a pádné argumenty, to je zdolá. Vaše neslušnost je pro ně jako doping. Nedopujte tedy ty, co by tu chtěli zase ten socialismus, komunisty u kormidla. Neposilujte je, nechte je vyčerpat.


A také jsem takto bojoval s jistým ivanem. Nakonec přistoupil na slušnější debatu, a jen naznačování něco o mé inteligenci, ale ne přímo. No, a nyní to nejspíš také vzdal. Potom, co jsem na svém blogu psal o Ráthovi, tak asi ztratil trpělivost. Jo, a také jsem vždy vykal, ať mě nadávali, jak chtěli. Prostě, oni si otupí ostří a já jsem vítěz. Asi tak nějak Gándhí vyhnal Anglány z Indie a získal pro ní samostatnost. Pasivní obrannou. Nenásilně, slušně, bez agrese, můžeme takové odpůrce pravice, vlády, demokracie, spíše "porazit", než použít jejich zbraně. Jejich zbraněmi můžeme akorát prohrát. A my nesmíme prohrát. Co by se stalo, kdyby vyhráli oni? A věřte, že se levice a jejich příznivci, hodně snaží ovládnout web. Zjistili, že je to dnes nejsilnější médium. Nenechme se tedy strhnout neslušností, demagogií, hloupostí druhých k vlastní hlouposti. Vydržme to, oni nevydrží, protože na rozdíl od rozumu, pravdy, argumentů, oni nemají nic, nic než jen tu lež, demagogii, sprostost, nevychovanost, nenávist a závist. S tím se nedá vyhrát. A proto nemůžeme používat to, co je odsouzeno k nezdaru.

Připomínejme to, co bylo. Nejen prázdné krámy, což je levicová silná zbraň. Vysmívají se tím, že nebyli banány, a dodávají - ale ostatní bylo lepší. Musí se připomínat, že to není o banánech, ale i o jiných věcech. Nedostatek základních potravin (mléka, pečiva, másla, mléčných výrobků, sunaru) ale i menstruačních vložek. Že na pračku, televizi, ledničku, nábytek, auta… byli pořadníky a dlouhé čekací doby. Že každý neměl telefon, každý neměl byt. Připomínat nefungování služeb, šedost a schátralost měst a vesnic. Zaostalost podniků, nemocnic. Nedostupnost lepší lékařské služby a léků (protože to tu nebylo, jako na západě). Ale hlavně připomínat tu nesvobodu, cenzuru, objeti komunistické zvůle. Ty vyhazovy z práce, škol, zákazy jedinců i celých rodin a jejich pronásledování, a to jen z politických důvodů. A připomínat, že i komunisté měli své nezaměstnané, bezdomovce, žebráky, feťáky, korupčníky. Chtělo by to hledat a presentovat na webu. Já osobně jsem znal pár bezdomovců a žebráků. Potkával jsem vybírače popelnic, feťáky. A to za hluboké, normalizační, Husákovi doby.

LIDI ZAPOMÍNAJÍ. MUSÍ SE JIM TO TEDY PŘIPOMENOUT!

Žádné komentáře:

Okomentovat