neděle 4. října 2015

Mluvit o minulosti, není házení viny dneška na minulost!!!

Tak prý že mluvit o minulosti, je házení viny dneška na tu minulost. Jak odpovědět na tato nesmyslná tvrzení?

Dobře. Tak v žádném případě na komouše neházím svobodné volby, dodržování lidských práv, svobodu slova, projevu, shromažďování (tisk, stávky, demonstrace), pohybu, cestování. Tržní hospodářství, liberální společnost a politiku, demokracii. Všeobecný dostatek zboží a služeb, možnost výběru, individualismus. Rovnost před zákonem a dovolání se spravedlnosti (bohužel moc peněz to kurví i v demokracii), dostupnost všech informací. A teď vaše oblíbená hůl na demokracii: nesvádím na komouše zaměstnanost, bezdomovce, krizi, tak, jak je známe dnes (protože nezaměstnané a bezdomovce měli i oni, ale museli se schovávat, aby je nezavřeli za potulku a příživu. A na rozdíl od demokratických, kapitalistických krizí, po kterých přijde prosperita, tak komouši se dostali do krize za pár let po uchopení moci, a nevyhrabali se z ní, až do pádu jejich režimu) No vidíte, je toho dost, co na komouše nesvádím.

Na demokracii svádím přílišnou, neomezenou až benevolentní svobodu, neumějící si dostatečně hájit práva a vynutit povinnosti. Což může vést k jejímu zániku, protože se neumí účinně postavit silám, které jí poškozují. A jistě, i tu nezaměstnanost a bezdomovectví (které ovšem byli i za komoušů) a krizi (ale na rozdíl od komunistických krizí, do kterých se dostali za pár let po uchopení moci, a nevyhrabali se z ní, až do pádu jejich režimu, demokratické, kapitalistické krize, trvají přechodně, potom přijde prosperita). Nejnebezpečnější nepřítel demokracie je: demokracie sama.

Co svádím na demokracii a komouše dohromady, je korupce. V demokracii politická a ve vyšších patrech společnosti, kde je spojena s mocí, za komunistů potom všeobecná v celé společnosti, i u těch nejspodnějších, kde je spojena se všeobecným nedostatkem. Jinak co nesvádím na demokracii a komouše, jako důsledek obou systému, je kriminalita. Kriminalita je záležitostí lidstva jako takového. Ta byla, je a bude, ať tu bude jakýkoliv systém a režim.

A co svádím na komunisty: nesvobodné volby, nedodržování lidských práv, cenzuru (nesvobodu slova, projevu, shromažďování: tisk, stávky, demonstrace), nesvoboda pohybu, cestování. Plánované hospodářství, které deformovalo trh, což mělo za následek všeobecný dostatek zboží a služeb a nižší životní úroveň, a zapříčinilo všudypřítomnou korupci. Totalitní společnost a politiku, nemožnost výběru, pokřivení a deformace myšlení lidí, což zasahuje do dnešní doby. Tak že, to jak dneska lidé myslí a jednají, je pozůstatek komunistické deformace myšlení. Nerovnost před zákonem a nedovolání se spravedlnosti, nedostupnost všech informací. Dále devastaci přírody a přírodních zdrojů. Toto dávám za vinu jen komoušům, protože demokraté, kapitalisté, feudálové, také sice drancovali přírodu a přírodní zdroje, ale do chvíle, kdy se zjistili nezvratné škody. Potom začali přírodu ochraňovat a přírodní zdroje šetřit. V té době přišli na scénu i komunisté. Už měli poznatky o přírodě, přírodních zdrojích, a co se stane, pokud nebudeme přírodu chránit a zdroji šetřit. Přesto pokračovali v drancování (jak to dnes je vidět v Číně, kde sice mají kapitalismus, ale ještě vládnou komunisti). Proto tento světový problém svaluji na jen komunisty. A nesmím opomenout jejich zločiny na lidech. Justiční vraždy, kriminalizaci nevinných, pronásledování, vyhazování z práce, škol, domovů, a nakonec vyhánění ze země.

Tak a teď vy dejte důkazy, co vše NEPRÁVEM dávám za vinu komoušům. A můžete to doplnit tím, co vše vy dáváte PRÁVEM za vinu demokracii. A také dejte, co dáváte za nevinu demokracii a za vinu socialismu-komoušům. Myslím, že se budeme bavit všichni.

Žádné komentáře:

Okomentovat