neděle 4. října 2015

Co je na našich zákonech nesrozumitelného, že mu nerozumí ani ty, který by rozumět měli.

Marxovi myšlenky, že by takto mohl fungovat stát a celý svět, byly vyvráceny právě těmi, kteří se jimi ohání: KOMUNISTY. Právě ti dokázali, že tyto myšlenky v praxi nefungují. V malé komunitě, jako je rodina nebo komunita stejně smýšlejících lidí (Izraelské Kibucy) o desítkách (maximálně dvou, tří stovek členů), by mohla myšlenka komunismu fungovat. Ale jen u uvnitř komunity, ne vně. Větší společenství by tento řád nepřijalo. Protože každý jsme jiný, každý chceme něco jiného. A myšlenka komunismu platí jen v případě, že jí dobrovolně všichni přijmou. A to se nemůže nikdy stát ve společnosti o několika set členů (natož milionech členů). Tolika členům se to musí vnutit násilím (což komunisté moc dobře vědí, proto nesnáší demokracii a nikdy jí nepochopí) proto je pro ně jedinou cestou převrat, revoluce, puč, válka. Proto si přejí, aby bylo lidem ve státě (kde nejsou u moci) co nejhůře. Protože bída je rozbuškou společenské vzpoury. Demokratickou cestu k moci, musí s odporem přijmout tam, kde se lidé mají relativně dobře, a kde je bída ještě v přijatelných mezích. Po uchopení moci, se okamžitě té odporné, nebezpečné demokracie zbaví. Čímž dokáží, že Marxovi myšlenky mají pravdu jen v jednom: Komunisté se nikdy nedostanou k moci jinak, než násilnou cestou. Tím ale veškeré myšlenky Marxe a celého komunismu, končí. Další už je nerealizované a utopistické.


----------------------------------------------------------------
Zákon č. 40/2009 Sb., trestní zákoník
§ 403
Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka
(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,
c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo
d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
(3) Příprava je trestná.
§ 404
Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka
Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
§ 405
Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo jiné zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
--------------------------------------------

No jestli se nedá na jednání komunistů najít ani část tohoto paragrafu, tak opravdu nerozumím paragrafům. A zřejmě jim nerozumí ani právníci a soudci. Protože by museli komunisty zakázat, stejně tak, jako na základě tohoto paragrafu, zakazují i neonacistické strany (jedna z odnoží extrémních stran, kam patří i komunistické)

Žádné komentáře:

Okomentovat