středa 4. října 2023

Věřit russácké propagandě, je prohrát s russáckem.

Nepoužívejme jejich propagandu, že my jsme se k ním chovali špatně a tak oni se jen brání. Né, opak je pravdou. Oni se chovají špatně k nám a my se jen bráníme. 
Putler 20 let tvrdí, že 2+2 je 5. Že nebe je černé a tráva je modrá. A že pes kokrhá a koza mňouká… To dělá putler. A západ naopak říká že 2+2 jsou 4, nebe je modré, tráva je zelená pes štěká, koza mečí.... a teď si Ukrajinci řekli, nojo, ten západ má pravdu a putler né. Tak budeme tvrdit to co západ. A to se putlerovi nelíbí. Nelíbí se mu, že západ nerespektuje že 2+2 je 5, nebe je černé a tráva zelená, že pes kokrhá a koza mňouká... A tady je ten problém. 

Russák se začal chovat jako retardovaný jedinec, který začal každého obviňovat za to, že ho nikdo nemá rád, nikdo ho nerespektuje, všichni ho nenávidí. Protože on má přeci pravdu a všichni by to měli také tak přijmout. A kdo to nepřijme, ten je nepřítel. A oni se cítí ohrožení a musí se bránit. Do nedávná jim svět ten jejich pohled respektoval, a mohlo to tak být nadále. To sami russáci si to pokazili a přišli o poslední zbytek respektu. Ne vinou západu, ale vlastní vinou. Pokud mi někdo bude říkat že země je placatá a já budu tvrdit že země je kulatá, tak to ještě nic neříká o vzájemném vztahu. Pokud mě ten dotyčný napadne za mé názory, tak jasně ukáže svůj vztah ke mě. 

Tedy, jestli je někde nenávist, tak ne na západě vůči russácku, ale v russácku vůči západu. Kdo říká opak i přes nevyvratitelné důkazy, tak je to prostě podporovatel zločince putlera a zločinného russáckého státu a jeho režimu. 
Každý může mít samozřejmě jiný názor na věc. Příklad toho, jak myslí západ a jak russácko: Západ russácku jeho názor nebere, jen s ním nesouhlasí. Ale russácko by rádo vzalo všem vlastní názor a vyžadovalo po všech aby brali jen ten jejich russácký názor. A kdo to nechápe, je jejich nepřítel, který ho nemá rád a chybí mu respekt a úcta k russácku, což je pro russácko důvod k zničení toho ničemy, který si troufl mít vlastní názor a ne ten jeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat