sobota 14. října 2023

Teď musíme všichni vědět kde stát.

Ti co by chtěli Izrael hubovat za dosavadní kroky v Gaze. Tedy blokádu, bombardování a pozemní útok.
A doufám že tohle svět pochopí a uzná, že Izrael je v právu a že ten jediný gauner a zločinec je teroristická organizace Hamás. 
I vzhledem k tomu jak muslimové po celém světě drží palce Hamásu a jak oslavovali vražděni nevinných lidí muslimskými teroristy.
Věřím že tu blokádu, bombardování a pozemní útok Izrael okamžitě skončí. Stačí jediné, propustit všechny rukojmí a vydat všechny teroristy z Hamásu. 
A potom věřím že sám Izrael okamžitě obnoví dodávky všeho potřebného co Gaza a jeho obyvatelé budou potřebovat.
A věřím že je Izrael okamžitě připraven zbourat i hraniční zeď a plot kolem území které ovládají palestinský Araby. 
Hned jak se Arabové hlavně na palestinských území, zřeknou totální vyhlazovací války proti Izraeli, uznají Izrael a navážou s Izraelem normální diplomatické vztahy. 
Potom okamžitě skončí konflikt na blízkém východě. Na ukončení tohoto konfliktu a míru, záleží na rozhodnutí arabských států a hlavně palestinských arabů. 
Do té doby musí civilizovaný svět podporovat Izrael, stejně tak jako Ukrajinu, před teroristickými režimy v russácku, na palestinských území a jejich spojenců. 
Otázka míru a klidu neleží na straně Izraele a Ukrajiny, ale russácka, Íránu, palestinských území a na straně jejich podporovatelů.
Do té doby budou jakékoliv kroky v rámci spravedlivé obrany, státy Izrael a Ukrajina, správné a spravedlivé a omluvitelné. 
Jediné zlo, na které padne jakákoliv vina za mrtvé, raněné, hmotné i nehmotné škody, je russácko, arabský teroristé, a jejich podporovatelé, včetně těch co nepodporují Izrael a Ukrajinu.

Přiložený obrázek:
Tesat do kamene a zalít zlatem. A tohle by měli mít povinně u sebe všichni kdo budou kritizovat Izrael za nadcházející kroky Izraele proti arabským teroristům.

Žádné komentáře:

Okomentovat