středa 4. října 2023

Jen totální prohra russácka, ho změní k lepšímu.

Aby se to v russácku změnilo, tak by potřebovalo nejdříve být poraženo a obsazeno. Stejně tak jako Německo po válce. To se bohužel nestane, protože západ nechce riskovat jadernou válku. Západ se nebojí russácka. Sice by byl citelně poškozen, ale russácko by bylo vymazáno z povrchu zemského. Tady jde o to poškození i západu. A tak bohužel nemůžeme počítat s porážkou a obsazením russácka, bez citelného poškození i nás. Proto zbývá jediná možnost. Totální izolace od světa a nechat russácko přirozenou cestou vyhubit. Nebo donutit ten národ se vzbouřit a osvobodit od toho režimu. Záleží jen na nich, co přijde dřív.

Russácka propaganda jede svou propagandu, že oni jsou napadáni a tak se jen musí bránit. Oni nás nemají rádi, oni nás uráží, oni nás nesnáší, oni oni oni ... a tak my je taky nebudeme mít rádi a budeme je urážet a nesnášet a a a .... 
Né, oni (russáci) se především musí zamyslet proč to tak je. A hlavně, jestli to tak je. To oni sami si musí položit otázku proč. Samozřejmě bez násilí které používají. Bez toho nacionalismu který okamžitě používají. Buď budou v míru hledat sami změnu, nebo se nic nestane a budou stále tam kde jsou. Ve svém nacistickém fašistickém russáckem hnoji, po krku ve svých sračkách, které si zavinili sami. Nikdo než oni sami jim nepomůže.  

To oni si totálně podělali veškerou úctu k nim. 45 let východní Evropě a půlce světa silou tu úctu k nim vnucovali. A potom měli 10 let na to, aby si tu úctu zasloužili dobrovolně. A ono se to celkem dařilo. Dokonce se uvažovalo o přijetí russácka do EU a hlavně NATO, a byli přizváni ke G7 a do nedávná byli přímo členy G20. Potom přišel putler a během 20 let přišli o vše, co se tak dobře rozvíjelo. Kdyby místo národního fašismu dál budovali demokracii nebo klidně i totalitu jako Čína, ale budovali normální vztah ke všem, věřte že by dnes nikým nebyli brání jako necivilizovaný bastardi. Co se stalo že se to tak změnilo? Vždyť měli všechno co každý jiný. A plus ještě víc. 

Byli stále brány za světovou velmoc, byli zváni mezi nejvyspělejší země, stále se čekalo i na jejich postoj k mezinárodním věcem. Dokonce si Evropa vybudovala na russácku surovinovou závislost. Co ještě chtěli? Měli dokonce i úctu a respekt k jejich vítězství nad nacisty. I když všichni vědí že bez pomoci USA by to nedokázali, ale západ to viděl jen počtem padlých. To že polovina až třetina padlých byla chybou russáckého vedení války né válečným umem je druhořadé. 
O vše přišli až když putlerovo russácko napadlo Ukrajinu. O respekt, úctu, lásku. Na nic se nemůžou vymlouvat, jen na sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat