neděle 8. října 2023

Je čas přijít do 21 století.

Tak prý tradiční rodina (muž-žena) je základ civilizace a života. Tak základ civilizace určitě né, ale základ života, to ano. Život může přežít když se množí, když se má jak živit a kde žít. Tedy život potřebuje prostor, potravu a množení. Co se civilizace týká, tak ta je spíš založená na spolupráci a vzájemné pomoci. Proto postupně z rodinného společenství, vznikali klanové potom národní a nakonec státní celky. Čím větší tím bohatší a civilizovanější. 
Tak souhlasím že pro přežití druhu a života vůbec, LGBT komunita asi není to pravé z pohledu množení, a tak to evoluce zařídila tak, že většinově se páří oboupohlavní páry, a u jednopohlavnich párů je to malá výjimka. Ale pro civilizaci a život z pohledu potravy a prostoru, je stejně (ne)potřebná komunita LGBT jako tzv "normální" komunita, heterosexuální. A jak jsme čím dál víc civilizovaní, tak tu pomalu přestává být i LGBT komunita překážkou pro množení. 
Díky umělému oplodnění do konce století možná ani nebude potřeba náhradní matka, protože už teď se podařilo oplodněné vajíčko nechat se chvíli vyvíjet mimo dělohu ženy. Tak že je jen otázkou času, kdy padne i poslední odpor proti LGBT komunitě, tedy že nemohou mít děti. A né, nestane se, že se budou rodit jen homosexuální jedinci. Stále to bude stejná výjimka jako dnes. Příroda se tím nezmění a stále pro ní bude prioritou vztah dvou pohlavní. Tedy u těch druhů, kde je dnes. 
I za tisíc let budou LGBT jen 4% jako dnes. Akorát už se nikdo nebude divit že žijí a zakládají rodiny. Tedy doufám že za tisíc let (doufám že dříve, nejdéle do konce století) se nepovedou podobné debaty. A archeologové dnešní době nebudou rozumět a bude pro ně k smíchu. A samozřejmě se nikdy nestane, že heterosexuální lidé budou perzekuovaní jako dnes homosexuální lidé. Už jen proto, že budou vždy ve většině. Maximálně se dočkáme stejných postihů jako dnes postihujeme propadaci rasismu, antisemitismu, nacismu mělo by se postihovat i komunismu. Ale to je snad v pořádku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat