neděle 22. října 2023

O čem je charta Hamásu

Charta Hamásu. Vystrihuji ty hlavní části, které říkají o nich vše. Že se s nimi nedá jednat. Že je to teroristická organizace, která musí být zničena:

"Soudný den nenastane, dokud muslimové nebudou bojovat proti Židům (zabíjejí Židy), kdy se Žid schová za kameny a stromy. Kameny a stromy řeknou Ó muslimové, ó Abdullo, za mnou je Žid, pojď a zabít ho. Pouze strom Gharkad (zřejmě určitý druh stromu) by to neudělal, protože je jedním ze stromů Židů.“ (spojený al-Bucharím a muslimy). 

Iniciativy a takzvaná mírová řešení a mezinárodní konference jsou v rozporu s principy Islámského hnutí odporu……… Pro palestinskou otázku neexistuje jiné řešení než prostřednictvím džihádu.

Celkově je celá charta v jednom duchu. My (Arabové, muslimové) jsme ti hodní, utlačovaní, v právu, šiřitelé dobra, vzdělání, míru, zachránci lidství. 
Oni (Židé a všichni kdo nestojí s námi ale se židy) jsou ti zlí, utlačovatelé, v neprávu, strůjci veškerého zla, nevzdělanosti, vinicí válek a zhoubou pro lidstvo. 
A všichni (Arabové, muslimové, a ti co jsou s námi a proti Židům a těm co jsou proti nám) se musíme spojit a bojovat a porazit je, jinak bude konec světa. 
Dříve nebude na zemi klid a mír, který my tak moc chceme, než když své nepřátelé totálně neporazíme na věky. A to nejde tak že budeme s nimi jednat ale bojovat. A to až do vítězství islámu a jemu nakloněných náboženství. 

Né, žádná touha po vlastním státu tam není. Jen boj a porážka nepřítele. A ten nepřítel je především Žid, Izrael, západ, potažmo všichni kdo nestojí na jejich straně a co hůř, stojí na straně Židů, Izraele a západu. 
Hamás je teroristická organizace, která musí být zničena. A pokud jí neodmítnou i samotní palestinský Arabové, tak budou spoluodpovědní za zločiny Hamásu. 

https://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.asp?fbclid=IwAR14i-Mex3C1bBIj5kgBHqS6UhUjEqkkLuwN0EGfiCNA7zfJNs18JWNQsj8

Žádné komentáře:

Okomentovat