středa 4. října 2023

Russácký fašismus musí být poražen.

Tady jsou jen dvě možnosti. Buď je porazit ve třetí světové, což by se podařilo, ale za ohromných ztrát. Ne kvůli vojenským schopnostem 🇷🇺🪳, ale kvůli jaderným zbraním. Ale bylo by do roka po válce.
Nebo tu zem totálně izolovat od světa, a nechat je postupně ☠️⚰️🪦. Proti prvnímu příkladu by to bylo na dlouhá desetiletí, možná na jedno století. Ale potom by konečně byl problém vyřešen. 
🇷🇺 musí být totálně zničeno a vylidněno, aby konečně nastal ve světě klid a mír. Hlavně by to chtělo opravdu totální izolaci a sankce všem kdo by to chtěli porušit. 
Pokud se nestane jedna z těchto dvou možností, tak bude svět stále v nebezpečí války. A Ukrajinská se může protáhnout na dlouhá léta. A potom přijdou další války. 
Každopádně momentálně 🇷🇺🪳 hrajou o čas. Oni už určitě vědí že nevyhrají, ale vědí že pokud na ně západ nezaútočí osobně, ani neprohrají. A jen záleží na tom, jak dlouho západ bude Ukrajinu podporovat. 
Proto až do vyhnání 🇷🇺🪳 z Ukrajiny, nesmí západ povolit v podpoře. A okamžitě po vyhnání 🇷🇺🪳, musí být Ukrajina přijmuta do NATO. I když bude odstřelována z 🇷🇺. 
Samozřejmě s tím, že po půlnoci v den přijetí, bude útok na Ukrajinu brán jako útok na NATO. Protože 🇷🇺🪳 i po vyhnání budou stále Ukrajinu odstřelovat, už jen proto, aby nebyla přijata do NATO a EU. 
Tato a další války 🇷🇺🪳 se nikdy neskončí, pokud se nespojí všechny státy (alespoň klíčové, tedy i Čína a Indie se západem), a buď neporazí 🇷🇺🪳 v horké válce, nebo totální izolací 🇷🇺🪳 od okolního světa. 
A samozřejmě pokud všechny okolní státy nezaloží nějaký vojenský pakt, úsce spojen s NATO, který by zabraňoval vojenskému napadení od 🇷🇺🪳. Jedině síle a spojenectví se 🇷🇺🪳 bojí. 
Válku na Ukrajině 🇷🇺🪳 začali právě proto, že si mysleli že Ukrajina v tom bude sama. A vedou jí dál proto, že doufají že postupem času se tak opravdu stane. Že západ přestane Ukrajinu podporovat. 
I proto vedou hybridní, dezinformační válku skrze páté kolony, nejen v Evropě ale v celém západním světě. Někde jsou úspěšní více někde méně.  
Ale jak ukazuje Maďarsko, Slovensko, Turecko, a početné síly i třeba u nás, a o co hůř, v USA, tak tuto válku celkem vyhrávají. 
Tak snad to skončí dobře, 🇷🇺🪳☠️⚰️🪦, a zase bude klid. Každopádně nesmíme přestat Ukrajinu podporovat a dopustit vítězství 🇷🇺🪳. Byla by to porážka nejen Ukrajiny ale celého civilizovaného světa a zaselo by to ohrožení pro náš svět.

Žádné komentáře:

Okomentovat