neděle 15. října 2023

Svět trpí antisemitismem

Když islamisté vyvraždili redakci Charlie Hebdo, tak se mohli téměř všichni rozhořčeným vztekem zalknout. A všichni volali po pomstě. Ale, když palestinští teroristé brutálně zavraždí stovky Izraelců, včetně malých dětí, tak nesmí Izrael vrahy potrestat ? To fakt jasný antisemitismus. Nic jiného v tom není. EU jim ještě znásobí finanční podporu, což je totální hnus ! Bohuslav Hamáček 
Přesně tak. Souhlasím s p. Hamáčkem (ne není to ten politik). 
Já to říkám už dlouho, že ve skutečnosti jsou všichni muslimové ale i křesťané, antisemité. Dokázali to nejen po celá staletí, ale hlavně ve třicátých a čtyřicátých letech 20 st. 
Třeba tím, že ač se už vědělo o tom, co se děje Německu Židům a ač už byli na světě Norimberské zákony, tak se v Německu stejně zorganizovala olympiáda. 
A ač se vědělo co se děje Židům v Evropě nejen v Německu, tak Británie a USA a v podstatě celý svět, nepomáhal Židům se vystěhovat. Naopak jim to ještě znesnadnil. 
A nic se na tom nezměnilo ani když začal holocaust. A ani po válce se to nezměnilo, když ty hrůzy vyšli najevo. Jo, nakonec nechali vzniknout Izrael, ale v takových hranicích, že to skoro vypadalo spíš jako vtip. 
A každý vojenský analytik se schodoval, že takové hranice v podstatě vylučují obranu. Myslím že nebudu daleko od pravdy, že s tím celý svět počítal. Že Izrael v případném konfliktu to Izrael prohraje a zanikne. 
Jen díky obrovské odvaze, vůli, hrdinství Židů - Izraelitů, se to nestalo a svůj boj o vlastní stát a vlastní existenci, vyhráli. A to že ten boj není vybojován do dnes, je také vinou celého světa. 
Kdyby podpořili Izrael od počátku a nepodporovali palestinské Araby od počátku, tak je na blízkém východě už 70 let pokoj a mír. Ale očividně je světu Izrael a Židé trnem v oku. 
Očividně je pro svět přijatelnější zánik Izraele a opětovné zbavení Židů domova natolik, že budou podporovat palestinské Araby až do konce Izraele. Je to smutné jak se chová svět. 
Je smutné že svět nepochopil skutečné nebezpečí. Není to Izrael a Židé, ale teroristé jak pravoslavní v russácku, tak muslimské v arabském světě. 
A vyspělý demokratický moderní svět, by měl podpořit Izrael a společně prorazit terorismus ve světě. A konečně přijmout fakt, že palestinský arabský teroristé musí být zničeni a s nimi všichni kdo je podporují. 
Tedy především palestinský Arabové, Írán, russácko. A mělo by se na palestinské teroristy nahlížet tak jako na německé nacisty po válce. Tedy zákaz šíření a propagace myšlenky palestinského státu. Což je stejné jako propagovat obnovení třetí říše.

Žádné komentáře:

Okomentovat