pondělí 9. října 2023

Palestinský teroristé právě pohřbili svůj stát.

Super. Teď v Gaze přijde zasloužené peklo. Bez elektřiny, bez vody, bez potravin, bez finanční pomoci, v totální blokádě. Dobře vám tak hajzlové tetoristický. A do toho ještě na vás vlítne izraelská armáda a potom budete závidět mrtvým šmejdi. Pochcípejte tam všichni. 
A jsem rád že se konečně EU probrala a přestala podporovat palestinské Araby. Až s vámi Izrael skončí, bude svět zase blíž klidu a míru. Veškeré úmrtí, ranění a materiální škody, jdou na vrub palestinských teroristů, představitelů palestinské správy, samotných Palestinců a podporovatelů terorismu.
Myslím že tímto napadením ztratili představitelé palestinských arabů možnost na jakékoliv požadavky. Představitele palestinských arabů čeká jen jejich potrestání, zákaz a rozpuštění jejich organizací, vystěhování za hranicemi Izraele (včetně palestinského správního území). 
A palestinské Araby čeká přijetí ústavy a zákonů Izraele, založení spolků a stran v rámci státu Izrael. A budovat dobré vztahy se státem Izrael. A možná se časem dočkají opět nějaké vlastní samosprávy. Ale momentálně ať hodně rychle zapomenou na vlastní samosprávu o státu už vůbec nemůže být řeč. Minimálně do doby, než se ukáže jejich vůle po míru, demokracii a odmítnutí terorismu.

Žádné komentáře:

Okomentovat