neděle 27. prosince 2015

Fakt je to zvláštní. Nebo že by důkaz toho, o co skutečně šlo v útocích na pravici?

Nebudu tu vymejšlet nějaké konspirace, ale fakt by mě zajímalo, jak by média a společnost, lidi, reagovali na fakt, že by některý z ministrů za KDU-ČSL, ODS, TOP09, a dnes už neexistujících stran: US, ODA, VV, vlastnili nějaký podnik, a ten by měl takové možnosti (neplatit penále, slevy na dani, dotace EU, a zákony v jeho prospěch), jako má Babišuv Agrofert. Fakt by mě to zajímalo. A také, jestli by ta strana, ve které by ten ministr byl, měla stále největší, nebo druhé největší, preference.

Vzhledem k tomu, co se děje nyní, mám pocit, že všechny útoky proti pravici, které se tu děli v dobách, kdy pravice byla silná a hlavně když byla u vlády, nebyli kvůli a proti, konkrétním stranám a konkrétním lidem, ale kvůli a proti, pravici jako takové. Prostě: levicové strany spolu s médii, a samozřejmě za pomoci zmanipulovaných lidí, pomocí největší levicové strany v utajení: ODBORY, se spojili a vedli soustředěnou ofenzivu, proti pravici jako takové, aby jí zničili, nebo minimálně natolik poškodili, že se bude dlouho vzpamatovávat.

Kdyby tomu tak nebylo, tak proč dnes nikomu nevadí, do očí bijící (minimálně) střed zájmu, Babiše a jeho Agrofertu? A ještě k tomu, má Babiš ještě vysokou popularitu a ANO vysoké preference, s kterými se opět dostane do vlády. A vzhledem k tomu, že oficiálně popírají, že jsou stranou a její členové, že jsou politici, tak budou dál vládnout s ČSSD, aniž by v tom někdo hledal buď velkou koalici, nebo zrazení nějakých cílů (v náruči ČSSD, zřejmě pravicových, jako za velké koalice klaus (ODS) - zemanoid (ČSSD).

Žádné komentáře:

Okomentovat