pátek 8. ledna 2016

Komu nejvíce prospěl pád Ruského letadla?

Egyptské vyšetřování pádu Ruského letadla, odhalilo jednu z možností, která vede do Ruska. Že by si Putin chtěl odůvodnit vojenský zásah v Sýrii? A to ne před světem. Ale před svými poddanými. 

Nechtěl bych tu šířit nějaké konspirace. Ale já si to myslím od počátku. když si vezmu, že veškeré teroristické útoky, jsou zaměřeny na země, které bojují proti zemím, z kterých teroristé pochází, tak proč by měli nějací teroristé útočit na země, které jim nic nedělají? Proto si myslím, že to nedává smysl, aby si teroristé z IS, takto proti sobě poštvali další státy. Ale komu to maximálně pomohlo, je Rusko. A vzhledem k tomu, že Rusáci nebojují proti IS, ale bojují proti Asadově opozici, ačkoliv se k tomu činu IS prý přiznalo, tak to je opravdu divné. To je stejné, jako by po přihlášení Bin Ladina a Al-Kaidy k útoku 11.9.2001, USA nebojovali proti Afghánistánu, který podporoval Al-Kaidu a nechtěl Bin Ladina vydat, a vlastně tak vyhlásil válku USA, ale třeba proti Pákistánu... Stejná blbost, co? 

Myslím si spíš, že nám Rusové ukazují další stránku hybridní války. Tentokrát už trochu vlažnější, proti té chladnější, mediální. A ukazují, co nás ještě může čekat. Myslím, že vedení NATO, USA, EU, vědí víc, než přiznali, proto nepostupují proti ruskému agresorovi tak, jak bychom si přáli. Proto si dávají pozor, aby se tato válka, nedostala do třetí fáze: otevřené války. I když. Myslím, že se ruské armády nemusíme bát, protože se neodvážil zaútočit vojensky na Turecko, když Turci ztratili nervy nad jeho provokacema, a sestřelili mu stihačku. A to jsem si myslel, že na to čeká, jako na smilování boží. Aby mohl zaútočit. Ale ono to spíše ukazuje na to, že se bojí, že si není jistý, sílou své armády. Leda že by, měl Putin v rukávu tajnou zbraň, ale čeká, na rozdíl od Hitlera, až jí bude mít, protože, něco podobného stále Hitler sliboval Němcům, ale nestalo se tak.

Nezapomeňme, že dnes už Rusákům počasí nepomůže, ani rozloha země (kdyby už před válkou, byli Ukrajina, Bělorusko, Baltské státy samostatné, a Hitler by tak útočil na SSSR až od dnešních Ruských hranic, tak by už ani rozloha Stalinovi nepomohla a Hitler by byl u Moskvy ještě v létě, a neměl by problém jí dobýt. tak že ani počasí by Stalinovi nepomohlo), a už vůbec někdo, kdo by je podporoval kvalitní technikou a surovinami. Všichni, kdo Stalinovi pomáhali za 2 s.v., jsou spojenci USA. A na Čínu, bych fakt nespoléhal. Nějaké vřelejší vztahy, mezi nimi nejsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat