úterý 30. července 2024

Pavel x Babiš

A víte vy všichni co srovnáváte rozvědku a StB, že rozvědčík není StBák? A to nemyslím jen Pavla a Babiše, ale funkci. Rozvědčík je voják pracující v utajení v týlu nepřítele, ve prospěch státu. StBák je parchant pracující v civilu proti vlastnímu národu ve prospěch diktátorského režimu a dokonce i proti vlastnímu státu, pokud to bude dobré pro sovětské russácko. Proto není rozvědčík tak závadný jako StBák. Pavel byl rozvědčík a voják pracující pro vlast bureš byl agent pracující pro komunistický režim proti vlastní vlasti. 
V případě Pavla byste rovnou mohli ze společnosti vyřadit všechny vojáky, policajty, právníky, soudce, ale i každého kdo pracoval na úřadech a když to vezmu absurdum, tak celý národ, protože všichni jsme dělali pro komunistický režim, protože kdyby nikdo nedělal, tak ten režim padne mnohem dříve než po 45 letech. 
V případě Babiše je jasné že by se vyřadili jen stbáci a jejich spolupracovníci, udavači, členové KSČM a LM. Protože jen tyhle lidi mohou za ty zločiny co se tu dělí. 
A jistě, na to členství v KSČM by se chytili oba, jak babiš tak Pavel. Asi bych tady nejspíš udělal rozdíl v tom jak se kdo vypořádal se svou minulostí. A tady je víc než jasné, že u Pavla je to poctivé a upřímné vyrovnání a lítost, a svými činy svou minulost napravil. Tedy v jeho případě členství v KSČM, protože jeho činnost nebyla zločinná. U babiše je zřejmé že svou minulost nelituje, jeho chování má dál manýry StB, a podílel se na zločinech komunismu. A pokud se na Pavla neukáže že někoho udal a donášel, tak není pro mě závadný. To u bureše jsou důkazy že udával a donášel. Ten se nemůže očistit i kdyby plaval v čistém savu.

Žádné komentáře:

Okomentovat