středa 31. července 2024

Odpůrci platebních karet

Debata s odpůrcem platebních karet. Příspěvek z fb: 
Platební karty nebereme. Chráníme tak vaší svobodu a soukromí, kterého si zjevně nevážíte!! Bankám zbytečně neplatíme!!! 
Má odpověď: 
Karty svobodu neberou, soukromí už tak trochou ano, protože z výčtu karty se ví kdy, kde a za kolik jste platil. Ale pokud nepácháte přestupky a trestné činy, nemáte co skrývat. A samozřejmě, pokud zůstane naše země demokratická, tak se opravdu nemáte proč bát. Tak že, příspěvek je za mě hloupý a je to jen propaganda proti platebním kartám. 
Z odpovědí Michal Bulis, aurora příspěvku z fb: 
jasně soudruhu ty zaplatíš a dostaneš odměnu u mě zaplatíš a já za to musím platit ty kravino kdyby to bylo obráceně bylo by to supr chceš platit kartou zaplať poplatek bance ty.
Má odpověď:
Aha, koukám že jde o poplatek né o ty lži o kartách. Proč tam tedy není poctivě napsáno: karty nebereme, chráníme si tím vlastní peněženku a vlastní svobodu u nedohledatelných plateb. Jó, s tím bych tedy souhlasil. Ale se lží, jak to škodí nám zákazníkům už nemohu souhlasit.
Jinak, co je na kartách soudružského? V severních státech a v Británii se už platí skoro všude (jestli né všude) jen kartami. A v jižních a západních státech Evropy se všude platí i kartami. To chcete říct, že v politicky bývalé západní Evropě vládnou soudruzi a mají tam komunismus?🤦👍😂


Žádné komentáře:

Okomentovat