sobota 6. července 2024

O víře: Achillova pata evoluce. Fosilní záznamy

Fosilní záznamy 
Nejdříve hloupost protože všechny organismy se brzy rozpadnou. Proto není možná jakékoliv zkameněliny najít. Potom ale vysvětlují že důkaz potopy jsou zkameněliny mořských zvířat na horách. Có?🤦 Tak že, zkameněliny starší než potopa nee a zkameněliny po potopě joo? 🤦 A že prý se nenašli mezi články na které se evoluce obrací. Ale našli a je jich dost na to, aby se mohla evoluce dobře vysvětlit. 
A prý evolucionisté nemají důkazy na nic a první nalezené zkameněliny jim přišli jako z nebe aby konečně měli důkazy? Tvl 🤦 to zřejmě mluvili o víře, protože né evolucionisté ale kreacionisté čekají na sebemenší důkaz který by podpořil jejich stvoření. Evolucionisté nejdříve objevily ty důkazy a až potom přišli s evolucí. To věřící nejdříve přišli s bohem a až potom začali hledat důkazy. To víra byla vycucaná z prstu a až potom složitě vysvětlována, né evoluce a evolucionisté.
A prý nejsou ty mezičlánky. A ty co by měli být mezičlánky, jsou vlastně jen rozdíly v samotném druhu. 🤦 Tak už chápu proč nepřijímají jakékoliv důkazy, když z důkazů udělají jen rozličnost v druhu. 🤦 A ještě to rozdělí tak, že co je blíž k prvnímu článku dají do prvního článku a co je blíž k druhému článku dají do druhého článku. A tak vysvětlují že před potopou byl svět více rozmanitý než dnes. Tedy neexistoval tedy žádný mezičlánek slona ale existoval druh slona který vyhynul. A tak je to u všech mezičlánků. 🤦 
Tedy příklad: nejstarší fosilní nález člověka (známá Luci) je blíž opici a tak je to čistokrevná opice nemající nic společného s člověkem. A nález neandrtálce, kromaňonce, jsou už blíž člověku a tak to jsou čistokrevní lidé. A že jich je málo nebo jde jen o fragmenty? Tak samozřejmě. Tektonické desky, sopky, zemětřesení, a samozřejmě i lidská činnost před věkem archeologie. 
A ne všechny organismy byli ihned zakonzervovány, a nejčastěji byli sežráni a rozložený jinými organismy. 
A jejich vysvětlení proč nemohly vzniknout fosilie, nejvíc vyvrací právě potopu než evoluci. Že prý není možnost aby se uchovaly. A argumentovali pohřbením v hrobech.🤦 Tak samozřejmě to není tak jednoduché. Ale už vůbec by se nezachovali po potopě. Protože voda a kyslík rozkládají organismy. 
Ale chápu údiv z toho, jak mohou vědci ze zubu nebo kostičky prstu poznat o jakého živočicha jde. Zde nastupují obory které se tím zabývají. 
A samozřejmě si to nevycucali z prstu nebo nevyčetli z hvězd, ale došli k tomu po tisících pokusech, desítky let bádání, doložených důkazech. Nevzali tedy zub a neřekli: hle megalodon… ale bádáním došli k závěru že to je megalodon. A takto došli postupně ke všem objevům, někdy později doloženým celou kostrou. A díky všem těm oborům, dokáží i z hromady koster určit jednotlivé druhy živočichů.
Tedy rozhodně není pravda, že evolucionisté pracují tak jako kreacionisté. A vyjdou ven až s tím že mají jistotu. Věřící vám na vše odpoví: je to psáno v bibli, tak je to pravda. Není to psáno v bibli, tak to není pravda. Evolucionisté pracují tak, že to nejdříve musí mít potvrzené z několika oborů a potvrzené mnoha výpočty a nejlépe doložené důkazy. Tedy mají skoro jistotu ne-li určitě jistotu, že to tak je. Rozhodně nesáhnou do hromady koster a složí z toho živočicha. Jak se to snaží věřící znevěrohodnotit, když říkají že složili člověka s opicí a vznikl předek člověka.🤦

A nejlepší nakonec. Jak vysvětlit dinosaury? No že si je člověk vyšlechtil sám a samozřejmě i oni byli na arše. Člověk tedy žil s dinosaury. A důkaz jsou pohádky, báje a pověsti. Kde v nich člověk bojuje s draky a jinými příšerami a někde s nimi i vychází. Tvl. 🤦 Fakt to tak vysvětlili. A hory vznikly navršením nánosů při potopě a opracováním vlivu vody. 🤦 

https://www.youtube.com/live/Va8M5J014hM?si=ofozD2N0eS-_zPGZ

Žádné komentáře:

Okomentovat