neděle 9. dubna 2023

Trumpismus a babišismus = blbnutí lidstva

Trump je naším Babišem a opačně. Babiš je americkým Trumpem. Jestli si myslíme že Američané jsou mentálně postižení, tak se podívejme na Čechy. A někde je to s lidmi ještě horší. Třeba v russácku Putin. Buď blbne celé lidstvo přirozenou cestou nebo je to důkaz hybridní války. 
Protože minimálně tyhle tři dostala k moci a udržuje si moc nebo boj o moc dezinformační scéna. Tedy hybridní válka. V tom případě momentálně totálně lidstvo prohrává tuhle válku na důležitých bojištích. Tedy v USA a russácku, v Čechách by to pro svět nebyla takové katastrofa.
Lidi žijí v přebytku a bezpečí, už nevědí co s tím. A některým z toho jebne. A místo aby si toho vážili, tak hledají chyby na tom svém životě. A samozřejmě že jsou. Jak se říká: kdo hledá najde. Ale většinou to jsou blbosti. Třeba: já mám jen starou ojetinu a soused novou škoda Superb. Jak to?...
Normálního člověka to samozřejmě nerozhodí ale motivuje. A jaká hrůza když zjistím, že ten soused je nějaká menšina nebo migrant nebo nějaký zahraniční pracovník... No a teď jde kolem našeptávač který řekne: ten soused může za to, že máš jen tu ojetinu. 
A pokud jsem normální, kterému stačí to co zrovna mám, pošlu našeptávače do prdele a budu se snažit vydělat si na Superba. Pokud budu věčně nespokojený debil, uvěřím našeptávači, a půjdu dělat bordel, šířit našeptávačovi myšlenky, a budu napadat souseda za můj posranej život. 
Bohužel v každé společnosti je minimálně cca 20% debilů, který nalítnou našeptávačům (populistům a extrémistům). A toho ti různí našeptávači využívají a živí to v těch nespokojených debilech. A nacházejí pro ně stále nové a nové ničitele jejich životů. A podávají jediné řešení: likvidaci nepřítele. 
Tedy, nebude soused, nebude problém. Normální člověk ví, že odstraněním souseda nezískám nového Superba, leda bych tomu sousedovi ukradl. Debil si to ale myslí. A našeptávač to ví taky, ale on ví, narozdíl od debila, že zmizí soused, zmizí závist, bebil bude spokojen. 
Tedy do doby, než po čase zjistí, že se mu žije hůř. A proto všichni našeptávači, všude kde se dostali k moci, nacházejí další a další nepřátele, kteří za to můžou. Normální lidi samozřejmě vědí kdo za to může a je nepřítel, a proto je našeptávači společensky i fyzicky ničí. 
Debilům ale stačí opět najít nepřítele a nadále jsou přesvědčeni že za jejich posraný životy může někdo jiný. A dál věří našeptávačům všech barev a směrů. Protože normálního člověka nedostatek motivuje ke zlepšení situace, ale debila to demotivuje. 
Proto normální člověk bude vždy něco se svým životem dělat pokud nebude spokojen, nebo mu bude stačit co má, protože ví že to je na něm. Zato debil nikdy nic pro zlepšení svého života neudělá i když bude silně nespokojen, protože ví že za to může ten soused ne on, a proto potřebuje našeptávače.

Žádné komentáře:

Okomentovat