pátek 13. ledna 2023

volme hlavou.

Jak volit? Lidi hlavně hlavou.
Bureš a Bašta je katastrofa morální, společenská, mezinárodní pro Čechy a Česko. A dál by to možná už nezvratně rozdělilo náš národ. 
Diviš a Zima nejsou zrovna šťastnou volbou. Sice menší katastrofa, ale máme na víc.
Pavel má tu zpropadenou minulost, a rád bych už skoncoval s komunismem po všech stránkách, ale v případě druhého kola, kde by byl proti burešovi, je jasnou volbou. 
Fischer není prezident pro 21 století. Je to homofob, který by nás nesbližoval s vyspělým západem, ale oddaloval. V druhém kole samozřejmě jasná volba proti burešovi.
A zůstali už jen Nerudová a Hilšer. V normálním civilizovaném světě by byli jasnou volbou pro většinu populace. Oba jsou jasnou volbou v druhém kole proti burešovi. 
V prvním kole jsme jí dali všechny tři naše hlasy. Ve druhém kole bude záležet na dalším kandidátovi. 
Lidi, prosím vás, nezahoďme šanci mít prozapadního, demokratického, pro unijního prezidenta. Pokud nepostoupí zrovna ten váš kandidát, volte jakéhokoliv demokratického kandidáta. 
Burešovi voliči půjdou volit určitě. A budou ho volit voliči zemana, bašty, spd, ano, a všech neparlamentních stran a sdružení. Budou volit bureše. 
Neblbněme a nedělejme stejnou chybu jako v předchozích dvou volbách. Kdy nepřišli volit v druhém kole ti, kterým nepostoupil jejich kandidát.
Děkuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat