neděle 15. ledna 2023

Komentář od Lenky Benešové k volbám

Babiš je 

ZLO
CHAOS
A HYSTERIE

1. ZLO:
Babiš přestavuje všechna rizika pro demokracii:
- Je bezzásadovej, nemá žádné zábrany, klidně odpraví i vlastní rodinu (Babiš ml. může vyprávět).
- neuznává dělbu moci, která je pro zdravý demokratický stát nezbytná.
- vládne mocí politickou, ekonomickou i mediální 

*ANO je strana jednoho muže - Babiše - v souč. parlamentu má nejvic křesel - to je moc politická

*Babiš je oligarcha- miliardář. Jeho Agrofert,který Babiš získal nejasným způsobem (švýcar. spolužáci?, Panama?) ovládá významnou část potravinářské a chemické výroby nejen v ČR, ale i v jiných zemích (Německo, Maďarsko, Slovensko). Jako miliardář může vést neustálou politickou kampaň, což taky posledních 10 let dělá - to je moc ekonomická

*Babiš ovládá významnou část českých médií - moc mediální

Pokud se stane prezidentem, je ČR na cestě stát se orbánovským Maďarskem (v první fázi) a pak Lukašenkovým Běloruskem. Jasný příklon k východní ochlokracii nás požene rovnou do náruče Putinovi.

2. CHAOS:
Babiš je strašný chaotik. Chce ovládat všechno a všechny, dělat všechno sám, neumí delegovat, řeší kraviny, koná bezhlavě. Krizové situace "řeší" slovním průjmem (viz "motýle" a "ti, kteří měli přijít, nepřišli"). Dobře jsme to viděli v pandemii: 

Babišova vláda, to byl naprostý chaos, lhaní a nesmyslná nařízení, která nakonec dospěla až k tomu, že nás Babiš prostě všechny zavřel (doma). Jeho způsob vedení země a komunikace s občany přispěl ke smrti 40 tisíc spoluobčanů. Prostě "Best in covid" 😵‍💫

3. HYSTERIE:
Tady není třeba nic vysvětlovat. Stačí si pustit jeho včerejší tiskovku. Nebo třeba jeho závěrečnou řeč u soudu. Nebo cokoliv, kde Babiš otevře pusu a začnou z něj lézt slova. 
Ten člověk není normální, je nemocný a potřebuje odbornou pomoc. (Můj hodnotící soud)

ZÁVĚR:
Vzteklýho pomstychtivýho nemocnýho sprostýho dědka jsme na Hradě měli posledních deset let. Myslím, že teď už snad nazrál čas na trochu klidu a noblesy. 

Proto prosím Vás všechny, volte Generála Pavla 🫶🙏❤️
Děkuju😘

Žádné komentáře:

Okomentovat