neděle 8. ledna 2023

K volbě prezidenta

Pozor!
Opozice nasadila mega zbraň, která může znamenat nezvratné škody. Minimálně dlouhodobé škody.
Voličům přednazují sice lež, ale mnoho voličů na první dobrou tomu mohou uvěřit.
Prezident by měl být v opozici k vládě. Tedy volbou Pavla, Nerudové a Fischera by vláda získala neomezenou moc s nedozírnými následky.
A přímo vyzývají k volbě bureše a bašty, jako jedinými mezavislými kandidáty a hlavně budou tou opozicí k vládě, a tím se zachrání demokracie...
Pozor!
Možná to nemusíme brát jako vážné nebezpečí. Ale náš národ je politicky negramotný i když dělá menší krůčky k nápravě. Proto se musíme spojit a vysvětlovat dalším, že je to blbost. Že není jediný vládní kandidát. Že vláda nenasadila žádného svého kandidáta. 
To že někoho doporučila a tím podpořila, ještě neznamená že je to jejich kandidát, a tím že by snad dělal něco podle jejich přání.
A naopak. Tím že opozice mluví o tom, že by prezident byl prodlouženou rukou vlády, je známka toho, co by dělal jejich prezident. Že naopak právě jejich prezident by byl prodlouženou rukou jejich vlády pokud by měli vládu.
Tak jestli je nějaký kandidát pro demokracii nebezpečí a jejich kandidát by byl prodlouženou rukou vlády, jsou bureš - babiš a bašta.

Žádné komentáře:

Okomentovat