pondělí 23. ledna 2023

Bureš je bezpečnostním rizikem pro českou republiku

Bureš je hrozný hovado. Lže jen otevře hubu. A ukazuje se že je to jednoznačně populistické hovado. Ten by nás zavedl na cestu Orbána, tedy do náruče russácka. Bureš nesmí být nikdy prezident ale ani premiér. 
Volme Petra Pavla a přejme mu brzké uzdravení. (bylo to znát na jeho hlase při debatě že je nemocen. Až mě zamrazilo.) Volme slušnost, pravdu, čest, morální hodnoty, demokracii. 
Co by mělo být alarmující pro voliče, tak prohlášení bureše, že by po napadení jednoho ze států NATO, nešel pomoci napadené zemi. 
Za prvé, by to bylo porušení smlouvy NATO, 
Za druhé by to pro Česko znamenalo mezinárodní opovržení a ostudu. 
Za třetí by to znamenalo že Česko je nedůvěryhodný partner. 
Za čtvrté by jsme se zachovali stejně jako naši spojenci před druhou světovou válkou, a zachoval se jako Chamberlain a Daladier. 
Za páté bychom se sami vystavili bezpečnostnímu nebezpečí, protože v případě našeho napadení by nám nikdo nepřišel pomoci.
Bureš je nejen populista, který pro udržení moci zadlužil náš stát a rovrátil státní finance, ale i zrádce národa. Protože by svým rozhodnutím šel proti vlastní zemi a národu. A je tedy potenciálním kolaborantem, který by zem nebranil, ale vydal nepříteli, a tak by se zachoval jako Beneš. Nakonec i jeho proslovy o způsobu ukončení války, jsou jasným odkazem na jmenované politiky.
Bureš je bezpečnostní riziko našeho státu.

Žádné komentáře:

Okomentovat