čtvrtek 2. června 2022

Válka na Ukrajině, je naše válka

Spousta lidí nechápe to důležité. Že putler je stejný diktátorský hovado, jako byl hitler. Nakonec, to co tvrdí putler, je jako přes kopírák, co tvrdil hitler. Až si to uvědomí, tak budou jeho kroky vidět jinak. Potom si uvědomí, že putler chce ovládat svět. Že chce obnovu sovětského svazu, včetně bloku v Evropě, kterou svaz ovládal. A nejlépe celou Evropu. 
V putlerovu russácku se už mluví o ovládnutí prostoru od Lisabonu (Portugalska) po Kamčatku. Tak že, válka na Ukrajině, je i naše válka. Po porážce Ukrajiny, přijde na řadu obnova sovětského svazu, včetně pobaltských států, a potom východní Evropa, a pokud se to podaří, tak postupně celá Evropa.
Jasně, vzhledem k "výkonům" russácké armády, se tomu můžeme smát a nevěřit že si troufne. Každopádně si nesmíme říkat, "proč by to dělal"? No protože je to stejný diktátorský hovado, jako byl hitler! Kdy si to konečně uvědomíme? Až budou nad námi létat rakety? Samozřejmě že by to byl konec russácka a konec putlera a jeho režimu. 
Ale pokud by se mu podařilo obnovit sovětský svaz, tak do toho půjde. Diktátorům nikdy nestačil jeden úspěch. Akorát jim dodal chuť po dalších úspěších. A nepřestane, dokud nezíská všechno, nebo dokud není poražen. A putler chce obnovit sovětský svaz a rozšířit teritorium svého vlivu až k Atlantiku. Proto neskončí na Ukrajině, a proto je to i naše válka.
A kdo nechápe, že je putler diktátor stejný jako hitler, a jeho režim je stejně zločinný jako nacismus. Ten je buď kolaborant a touží po okupaci putlerem a russáckem, nebo nezná historii, nebo je hloupej.

Žádné komentáře:

Okomentovat