čtvrtek 2. června 2022

Vliv diktátorů díky manipulaci a cenzuře

Ženy milující putlera to odůvodňují, že má rád zvířátka a děti. Že tedy nemůže být zlý... Tak naopak, právě podobní psychopaté jako Hitler, Putler, a další, milují všichni zvířátka, ovšem víc než lidi. A o co víc milují zvířátka, o to víc nemilují lidi. Jenže, ono je to spíš jinak, že 
Psychopati především vědí, jak působit na lidi, a tím je zmanipulovat. Především ženy. Nakonec, nejvíce voličů a příznivců těchto psychopatů, jsou právě ženy. Proto se zviditelňují především ženským způsobem. Tedy láskou k zvířatům a dětem. Ale umět číst myšlenky, asi bysme se divili, co si u toho mazlení se zvířátky, ti psychopaté myslí. 
Samozřejmě dobrý psychopat je ten, který umí zmanipulovat i muže. A to se děje mužským způsobem. Ne zvířátka, ne děti. Ale hrdost, vlastenectví, nacionalismus, návrat starých dobrých časů. A také vyzdvižení vlastního národa nad národy jiné. A příslib, že zase bude lépe. Ale vše jsou to jen lži a přetvářka.
V podstatě důkaz lží russáckých nacistů je i to, že mají potřebu na dobytých územích, okamžitě začít s propagandou (vysvětlování {vymývání mozku} ruského pohledu) na válku, russácko a Ukrajinu. 
K čemu je potřeba ihned začít vysvětlovat obyvatelům, že Ukrajina je ta špatná a russácko to dobré, které je zachránilo? Pokud je to pravda, tak to není třeba vysvětlovat ne? To přeci každý vidí. 
Jinak, denacifikace se nedělá tak, že někomu budeme vysvětlovat jak byl nacismus špatný, ale že zrušíme veškeré nacistické zákony, odstraníme z veřejného života strůjce nacismu, odsoudíme nacisty, změníme osnovy učiva. 
Ale rozhodně nezakážeme jedny informace a nebudeme vnucovat jen ty správné (naše) informace. Ale i tak se dají jisté informace zjistit. A stačí se rozhlížet kolem sebe, a né bez přemýšlení hltat propagandu. Proč russáci a russácko je tam kde je?
Jestli to není spíš strach sussáků z demokracie, svobody, volnosti? Není to tím, že už jsou natolik "zdegenerovaným" národem, že si to prostě už jinak neumí představit? Něco jako zvířata narozená v zajetí, a to už po mnoho generací. Taková zvířata se už většinou ani nedají postit do přírody. Protože by zahynula. Není na tom russácký národ podobně?

Žádné komentáře:

Okomentovat