pátek 20. května 2022

Russácko bez denacifikace musí zaniknout.

Pokud russácko nevydá všechny zločince russáckého putlerova nacismu mezinárodnímu soudu. Tedy ti co zločiny i sám režim, řídili, podporovali, prováděli. Od posledního vojáka do nejvyššího vedení, tedy včetně putlera. Nezřeknou se a neodsoudí putleruv nacistický režim, a nezahájí denacifikaci russácka a russáků. Nezničí nebo neodevzdají veškerý jaderný arzenál, včetně dalších zbraní hromadného ničení. A nezaplatí napáchané škody na majetku a odškodnění za mrtvé a raněné. Musí zůstat russácko a russáci v izolaci, a musí se pokračovat v sankcích. 
A to, ať válka dopadne jak dopadne. A věřím, že Ukrajina vyhraje. Ale konec války, bez denacifikace russácka, zbavení se jaderných a dalších zbraní hromadného ničení, a zaplacení všech škod, včetně odškodnění lidem. Nesmí být koncem izolace a sankcí proti russácku a russákům. Protože potom tu máme brzy další válku. A pokud už tato válka neskončí třetí světovou, tak ta další už určitě ano. Rušení sankcí a izolace by se mohli mírnit po každém splněném bodu. 
1) DENACIFIKACE. Zavržení a odsouzení putlerova nacismu. Zákaz putlerovy strany nové Rusko. 
2) zbavení se jaderných a dalších zbraní hromadného ničení. 
3) zaplacení škod na Ukrajině. 
4) odškodnění za mrtvé a raněné. 
5) vydání všech strůjců zločinného putlerova režimu.
6) vydání všech zločinců, který osobně páchali zločiny. 
7) svobodné demokratické volby.
Momentálně se samo russácko a russáci vyčlenili z živočišné říše, a musí chcípnout do posledního. Nezaslouží si slitování, jen brzkou smrt. russácko musí být zničeno. Vyčlenili se z civilizace. Smrt russácku.

Žádné komentáře:

Okomentovat