středa 22. června 2022

Snad se vše vyšetří.

Já bych to viděl takto. Za vlády ČSSD byl napojen na vládu mafián Mrázek i Krejčíř. Za vlády ODS byl Mrázek mrtev a Krejčíř v emigraci (oboje ještě za doby ČSSD). Ale už se začali řešit kauzy mafiánů z dob ČSSD. No a v době zembabišistánu a anofertu, se některým povedlo spravedlností vyklouznout. 
A až po pádu zembabišistánu a navrátu demokratických stran, se opět nad mafiánama stahují mraky spravedlnosti. Jinymi slovy, palermo tu bylo za ČSSD, zemana a babiše. Tak doufám že se vše napraví. Za zembabišistánu nebylo síly jak dostat bureše před soud, dokonce moc nechybělo, a bylo jeho stíhání zastaveno. Za demokratických vlád se konečně před soud dostane, a sním všechny jeho kauzy a kauzy kolem jeho Anofertu.
Teď je bureš a jeho anofert na koni, jako by neměli svých, na rozdíl od vlády a STAN skutečných kauz, dost. Co takhle si zamést před vlastním prahem? Na to abyste mohli někoho kritizovat, na to jste od špíny až moc špinaví. Aby se někdo ušpinil stejně tak, to by musel každý hodně přidat, a ještě by vás nedohnal. Vaše kauzy neočistí ani kdybyste v kleče šli do Vatikánu pro odpuštění a cestou se mlátili důtkami.
Logikou bureše a jeho politické divize agrofertu-ano, by muselo zmizet celé ANO v čele s burešem. A polovina by musela skončit v kriminále a ta druhá polovina chodit kanálem, jak by se musela hanbou propadnout, že tu první polovinu podporovala. 
Ale pravda, to nezbavuje STAN posledního spíš skandálu než kauzy. Taky jsem vždy říkal, aby si veškeré kandidáty pořádně prověřit. Tak snad pan Gazdík bude poslední. No vlastně první a poslední. Ty předchozí "kauzy" spočívají v odmítnutí kandidatury na ministra, kvůli nejasností kolem podnikání, stáži v USA a zaplacením za službu, kterou měli zajištěnou zákonem. To snad ani nejsou kauzy, tak jak jsou chápány lidem a médii. Tedy, proti kauzám bureše, lihoše, anofertu, ani tato kauza nebude kauzou.
Je třeba si prostě "kamarády". A všichni si můžete být 100% jistý, že jakýkoliv váš příbuzný, kámoš, soused, kolega či obchodní partner, je 100% čistý? Já si tím 100% jistý nejsem. V mém případě jde o všechny vyjmenované skupiny krom obchodního partnera, protože jsem řadový zaměstnanec. Tak že, bych určitě rozlišoval (příbuzný, kámoš, soused, kolega či obchodní partner) a zločin. A to i v politice. Ale rozdíl je v tom, jestli chci budit důvěru nebo ne. A to jak já jedinec, tak já ve vstahu my, jako strana a vláda. A tady je lepší odejít, očistit se, a vrátit se.

Žádné komentáře:

Okomentovat