středa 15. června 2022

v russácku je putinismus

Jak pojmenovat režim v russácku. Nacismus, fašismus, komunismus. 
Fašismus: autoritativní, nacionalistický, vůdcovský režim, s kultem jedince i národa a společnosti. Ekonomicky korporativní, soukromé vlastnictví musí sloužit kolektivnímu sprospěchu. Dále odkaz:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1ismus?wprov=sfla1
Komunismus a socialismus: kult ideologie a internacionalismu, rovnostářství, společného vlastnictví, centralizovaná společnost, vůdcovský režim. Dále odkaz:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Komunismus?wprov=sfla1
https://cs.wikipedia.org/wiki/Socialismus?wprov=sfla1
Nacismus: směs socialismu, komunismus, fašismu, se silnými rysy nacionalismu, rasismus a antisemitismus. Dále odkaz:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Nacismus?wprov=sfla1
To co teď dělá russácko, je likvidace Ukrajinců. I nacismus likvidoval jiné národy. Russácko je tedy nejblíže nacismu. Jinak, já si russácký režim pojmenoval putinismem. Protože i ten nacismus věděl, že cizí země a národy jsou cizí. A že tedy vědí že obsazují cizí, ale dělají to proto, že potřebují prostor pro život. A mají na to právo, protože jsou nejlepší. A život si zaslouží proto jen oni. 
Kdežto russácko bere cizí země za svá území, a cizí národy za russáky nebo za něco co neexistuje a tak to nemá právo na život a území. Podobnost s nacismem sice velká, ale i ten nacismus uznával jiné národy. Akorát je považoval za méně vyspělé, a proto předurčené k otroctví nebo zániku. Russák totiž zná jen jediný národ, russáka. A ostatní se musí stát russákem (přijmout russáckou národnost) nebo prostě je předurčen k záhubě. 
Pro russáka je jedno, jakou má russák barvu pleti, náboženství, národnost, kulturu, kde žije. Pro russáka je důležité, jestli někdo vnímá russácko jako svou vlast nebo ne. Jestli vnímá russácký pohled na svět. Jestli má někdo russácko a russáka rád. Jestli vnímá russáka a russácko jako to nejlepší na světě a jediné co tento svět chrání a zachrání. Jako něco neomylného a jedinečného. Kdo to takto vnímá, je russák a má právo na život. 
Tady vidím ten rozdíl od nacismu. A tak jsem si režim v russácku pojmenoval přesnějším názvem. A vzhledem k tomu že se z Rusů a Ruska, stali russáci a russácko až za putlera, tak jsem si russáckej režim pojmenoval putinismem. Myslím že to je opravdu přesnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat