středa 15. června 2022

Bureš je nebezpečí pro naší zemi.

Bureš se zbavil své zodpovědnosti už druhý den po volbách. Dokonce zodpovědnosti za celou dobu jeho vlády, ne jen za dobu od voleb bo nástupu nové vlády. Což je světový unikát. Pravda je taková, že minimálně rok po nástupu nové vlády, celá země jede ještě podle "not" té předchozí vlády. Tak pokud má někdo právo na nářky na vládu, tak to není bureš a jeho anofert, podle kterých pojedeme až do zimy. 
Ale Fiala a koalice, které jsou nuceni ještě chvíli jet podle vlády bureše a anofertu. Takže, pokud se ještě letos bude nová vláda odvolávat na burešovu vládu, tak bude mít pravdu. Od příštího roku už to bude určitě jejich vina. Tedy, pokud jim tu změnu bureš a jeho anofert dovolí, tedy, že nebudou nekonečné obstrukce, které tu změnu znemožní. Potom se bude moci nová vláda odvolávat na burešovu vládu déle. 
Buďme rádi že je bureš už pryč. A snad jednou většina jeho voličů pochopí co je bureš zač. A že spousty problémů, který teď řeší nová vláda, jsou problémy zaviněné burešovou vládou. Narazil jsem na celkem dobrý popis bureše. Tak ho přidávám. 
Popis babiše. Od Pavla Korece. Souhlasí. 
On je z podobného těsta jako Putin. Moc a majetek získal nezákonnou cestou a rozmnožoval nátlakem a vyhrožováním, nesčetněkrát uklouzl spravedlnosti. Kdyby měl svědomí, měl by na něm tisíce llidí, kterým způsobil smrt. Nic si z toho nečiní. Je hlavou široké mafie, myslí si, že se nemusí před nikým zodpovídat. Domnívá se, že se ze všeho vylže. Mnohé drží v šachu kompromitujícími materiály, a když nejsou dostatečné, nechá je doplnit. Neváhal proti podnikatelským konkurentům používat státní instituce. Ovládl média a dehonestuje ta, která ještě nevlastní. Inspiruje se nacistickou propagandou a zneužívá technologie sociálních sítí k vytváření nedůvěry ve stát, demokratické instituce, právo, spravedlnost. Taktéž pro vytváření nenávisti vůči válečným uprchlíkům, i dětem a strachu z nich. A takového člověka by si mohla česká veřejnost zvolit za prezidenta. Je v mnoha věcech podobný prezidentu Putinovi, jen neměl takovou příležitost být jako on.

Žádné komentáře:

Okomentovat