čtvrtek 2. června 2022

Podle mě jsou nejlepší kandidáti na prezidenta generál Petr Pavel a diplomat Pavel Fischer

Mnohým nevoní generál Petr Pavel. Chápu, i pro mě to není ideální kandidát, i když bych ho určitě volil, kdyby byl v druhém kole s burešem. Tak se tedy pojďme všichni shodnout na panu Fischerovi. Je třetí nejvíce podporovaný kandidát. Pojďme k jeho podpoře vyzvat vládu. Začněme všichni podporovat a propagovat pana Pavla Fischera. Postarejme se sami o jeho propagaci, kampaň. Přestaňme se hádat a hledat další a další kandidáty, kteří by byli ti pravý. A pojďme něco pro svého kandidáta dělat. 
Možná by pomohlo tu averzi některých voličů ke generálu Pavlovi, vysvětlení že není komunista jako komunista. Na rozdíl od jiných "bývalých" komunistů, se generál Pavel už 30 let chová tak, že už si tu krátkou éru u komoušů a vojenské rozvědky odčinil. A vyzdvihl bych, že ho absolutně zavrhl největší russáckej konfident, sám lihoš na hradě. Myslím že dal generálu Petru Pavlovi, nejvyšší doporučení. 
Nevím jestli generála Pavla budu volit v prvním kole. záleží na tom, kdo tam ještě bude. Ale pokud bude v druhém kole s burešem, středulou nebo skálou, nebo s někým podobným, tak nemám nad čím váhat. Generál Pavel je jasná volba. 
Hlavně už není tolik času na hledání. Bureš má už rozjetou kampaň, středula je podporovaný hradní pátou kolonou russácka, a proto mají oba dostatek peněz na kampaň. Bureš vlastních, středula russáckých. Ale mají ještě za sebou širokou základnu voličů. Bureš si je uplácel 8 let, středula potom shromáždí nespokojence pod vidinou zastání, jako to udělal lihoš. Prostě oba jsou silnými soupeři. A i proto bych už nikoho nehledal, protože jejich sílu můžou překonat jen známí a charismatický kandidáti, s velkými zkušenostmi. 
A to jsou podle mě: generál Petr Pavel a diplomat Pavel Fischer.

Žádné komentáře:

Okomentovat