středa 15. června 2022

Manželství pro všechny

Jsem samozřejmě pro manželství pro všechny. Včetně veškerých práv pro všechna manželství, ať je to heterosexuální nebo homosexuální manželství. Pro mě je to přirozené, jako je přirozená homosexualita. A rozhodně si nemyslím, že by mě homosexuální manželství, jakkoliv ohrožovalo. Rozhodně mě neohrozí instituce manželství, ale homosexuální manželka, která odejde za jinou ženou. Ale to by odešla i přesto, kdyby neexistovalo manželství pro všechny. Kde je tedy ten problém?
Pokud je manželství symbolem rodiny. Tedy muž, žena, dítě. Která má za úkol dát východu, společenský vzor pro muže a ženy a domov, tedy právo na tátu a mámu, dítěti/dětem. Tak bych upravil i existující zákon o manželství a rodině, aby to bylo správné u pohledu odpůrců stejnopohlavních manželství.
1) pokud do roka manželé nemají dítě, jejich manželství zaniká.
2) pokud po dospění dítěte/dětí, nebudou mít manželé další dítě, jejich manželství zaniká.
3) pokud dítě/děti nedospějí, nesmí se rozvést.
4) pokud se rozvedou, ztrácí nárok na dítě/děti, protože nejsou pro ně dobrým vzorem, a dítěti vzali právo na tátu a mámu jako rodiče, a tím i domov, čímž jim nemohou zajistit dobrou výchovu.
5) definice správného vzoru rodiny a manželství..... (Tady bych rozepsal jak má vypadat takový vzor)
6) inspekce, která by chodila na kontrolu, by při prvním pochybením dala napomenutí, při druhým pokutu, při třetím by odebrala dítě/děti, a tím by zaniklo i manželství.
No řekněte, nebylo by to přesně to pravé správné, proč odpůrci manželství pro všechny, tak vehementně bojují za jen "tradiční" manželství? 👍😂

Žádné komentáře:

Okomentovat