neděle 12. listopadu 2023

Stojím jednoznačně za Izraelem

Hodně se mýlí a jede palestinskou propagandu ten kdo v této válce stojí za hamasem a je proti Izraeli. Za veškeré lidské i materiální škody a ztráty může Hamas né Izrael. A jak velké to budou ztráty na životech je také na straně Hamásu. To Hamas používá Palestince jako živé cíle ne Izrael. To Izrael se snaží civilisty ochránit tím, že je předem varuje a vyzývá k odchodu ne Hamas, který jim odchod naopak zakazuje. 
To Hamas má své základny (zbraně, sklady, velení) v nemocnicích, školním zařízení, v civilních objektech ne Izrael. To Hamas zaútočil především na civilisty ne Izrael. Kdyby Hamas měl své vojenské cíle mimo civilních objektů tak jsou ztráty na civilistech minimální. A nevěřte na informace od Hamasu. Schválně nadhodnocují oběti na civilistech, viz ten údajný útok Izraele na nemocnici a 500 mrtvých. 
Za prvé to nebyl útok izraele ale selhání rakety Hamásu, za druhé raketa nespadla na nemocnici ale na parkoviště, za třetí tam mohlo být zabito maximálně 50 lidí. Hamas úmyslně nejen že chce mít co nejvíce obětí na civilistech, viz základny v nemocnicích, školách, obytných domech, aby burcoval svět proti Izraeli. Ale úmyslně šíří i lži, kterými to ještě přiživuje. 
Izrael varuje před útokem civilisty ne kvůli tomu aby zničil jejich dům. Ale aby zničil základny teroristů a přitom je nezabil. Jak chcete bojovat s nepřítelem, který vás chce zabít ale používá lidi kolem jako své štíty? To byste mu napsali nebo zavolali a poprosili ať vyleze na ulici abyste ho mohli zatknout, odevzdá své zbraně a hlavně ať je proti vám už nepoužívá a nechá vás na pokoji? 
A potom byste čekali na odpověď a hlavně čekali že vás uposlechne?🤦 Takhle to opravdu nefunguje. 
Jinak ano, je pravda že za (nejen) tento konflikt může Británie, Francie, russácko, ale v podstatě celý svět. Už ten začátek vzniku Izraele byl spíš vtip než pravda. Tím myslím hranice Izraele. Jako že počítali že jeho existence bude mít krátký čas? A potom by si jen umyli svědomí (jako Pilát si umyl ruce): no vždyť jsme jim šanci na stát dali... 
A od té doby svou politikou spíš podporují Araby než Izrael. Očividně nejen Arabové ale celý (většina) svět nechce existenci Izraele. Jinak by už dávno ten konflikt byl ukončen. Ale když Arabové z palestinských území vidí podporu a mají jí i štědře placenou, tak proč by měli přestat usilovat o zničení Izraele a vyhlazení nebo vyhnání Židů z Izraele? 
Řekl bych, že až svět přestane podporovat a štědře platit palestinské arabské teroristy a diplomaticky je chránit před Izraelem, tak je po konfliktu. A co je na tom skutečně sranda je to, že on celý arabský svět nechce na svém území palestinské Araby ani náhodou. Oni je nezajímají, jen je podporují proti Izraeli. 
Arabové v pásmu Gazy jsou jen jejich zbraní proti Izraeli, ne lidé, Arabové a muslimové, jen válečnou zbraní, věcí, výbušninou. Kterou mohou použít ve válce s Izraelem, aniž by se osobně zapojili do války. Už to párkrát zkusili a dostali od Izraele přes držku. Proto stojím jednoznačně na straně Izraele a proti Hamásu a jeho podporovatelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat