úterý 7. listopadu 2023

O russácku

Pane trolle dezoláte, z logiky věci, kterou vy a vám podobní nedisponujete, je blbost co píšete. Kdyby na ukrajinské straně byla armáda plná násilně verbovaných vojáků, jak myslíte že by taková armáda vypadala?🤦 On je opak pravdou. 
Russácka nacistická armáda je plná násilně naverbovaných vojáků a vojáků russáckým nacistickým režimem uplacených. Proto jejich "úspěchy" na bojišti, vypadají jak vypadají. Nebo si myslíte, že armáda která je mnohonásobně větší a s mnohonásobně větší výzbrojí, by nedokázala převálcovat mnohonásobně slabšího soupeře? 
Ukrajinský vojáci bojují skutečně za vlast, russácký vojáci za vůdce a vidinu zbohatnutí a moci (což platí pro russáckou armádu už 100 let). Proto Ukrajina nemůže (a nesmí) prohrát. Na frak dostane russácko. Bude to pro russácko stejný debakl jako Afghánistán. Jen mám obavu že to bude trvat stejně tak dlouho, než k tomu dojde. (asi 10 let to trvalo) 
Válka na Ukrajině ukazuje russáckou armádu jako totálně neschopnou. Nakonec, když si projdeme jejich úspěchy za posledních 200 let, tak je to katastrofa za katastrofou. Poslední úspěch měli asi před 300 lety, kdy dobyli Krym. 
Kdyby neměli na své straně počasí, rozlohu země a tím vyčerpání nepřítele, zaostalou infrastrukturu, masivní pomoc z venčí, mnohonásobnou přesilu nad nepřítelem, a chybným úsudkem nepřítele (špatný odhad velikosti země kvůli logistice a zaostalosti země, což dnes už technicky není překážkou) tak už dávno neexistujou. 
Stačila by velikost max Ukrajiny, a už by o nich nikdo neslyšel. Kdyby měli velikost třeba Česka, už dávno by byli začlenění v některém jiném státě a byli by max národnostní menšinou té země. Oni to vědí, ale místo ekonomického rozvoje se to odhodlali kompenzovat agresí. To samo ukazuje na zaostalost russáckého národa. 

Žádné komentáře:

Okomentovat