úterý 7. listopadu 2023

O russácku 2

Sami russáci jsou neschopný národ, který je na "steroidech" díky jaderným zbraním ne své technologické vyspělosti, což je jejich jediná síla. Nebýt toho, tak dnes jsou i přes svou velikost, zcela v prdely. Jaderné zbraně v russáckých rukou je stejné, jako jaderné zbraně v rukou opice. 
Pro svou povahou nemají russáci žádné přátele. Kdyby neměli žádné přírodní zdroje, neštěkl by po nich ani pes. A ti co jim pomáhají, jim pomáhají z prospěchu (že od nich dostanou přírodní zdroje pod cenou), ze závisti a následné nenávisti k západu (považují válku na Ukrajině za válku russácka proti západu), ze stejných nemorálních hodnot (zločinné zájmy) a samozřejmě i ze strachu z russácke agrese vojenské, politické a obchodní. 
Tady nejde o přátelství, tedy trvalý stav i v krizích, ale o zločinné spojenectví, tedy nestálé, do chvíle než se objeví lepší alternativa, než se změní podmínky. A russácko a russáci to ví, proto se chovají tak jak se chovají. Oni si myslí že stejně tak uvažují všichni. Podle sebe soudím tebe, se na ně hodí naprosto přesně. 
I proto si myslí že západní postoj smiřování, ústupku, diplomacie, porozumění, je jeho slabost. Oni by přece tak nikdy nejednali. Protože by je to oslabovalo v očích "jejich" světa. Světa zločinu a nedůvěry všech ke všem, kde vládne jen agrese, zlo, nenávist, nedůvěra, strach. V tomto "jejich" světě to prostě tak chodí. Čím větší agresor tím lépe. 

Žádné komentáře:

Okomentovat