pondělí 15. května 2023

Přestaňme být hloupým národem

Ano jsme národ hlupáků který budou kritizovat jakoukoliv reformu "která sáhne i na mě". 🤦 A národ který si nezaslouží nic jiného než Bureše, Lihoše, Pitomia, vládu dezolátů a podřízení russácku.
Kéž bych se mýlil. 🙏 Češi sakra vemte rozum do rukou a neblbněte. Momentálně není žádná jiná cesta a žádná jiná alternativa, než vláda kterou máme. Jistě, né zrovna v tomto složení. 
Můžeme volit i jinak ty vládní strany. A mít klidně jinou hlavní stranu než ODS. Třeba Piráty nebo Top09 nebo lidovce nebo STAN. Ale hlavně volit vládní strany. Jakákoliv nevládní strana je horší varianta.
Volme třeba jen jednu z vládních stran nemusíme všech pět. Jedinou alternativou k dnešní vládě je momentálně dnešní vláda. Ideální by bylo, kdyby se ve vládě a opozici střídaly jen tyto vládní strany. 
Tedy kdyby se do parlamentu dostali jen tyto strany. Žádní populisté, žádní komunisté a fašisté a další extrémní směry. A pokud se socani zbaví nánosu komunismu, tak by mohli tu demokratickou pětku stran doplnit jako šestá strana.

Žádné komentáře:

Okomentovat