neděle 14. května 2023

Poslední průzkum: varování i naděje

To bylo ještě před balíčkem reforem, tak jen doufám že ty co si myslí že vláda nic nedělá, by teď říkali něco jiného. A ti co se jim to zdá málo, bude málo. Ale většinou pochopí a opět vládě začnou věřit a vládě dají hlas ve volbách.
Doufám že Češi nechtějí populisticko fasisticko komunistickou vládu. Která by populisticky neudělala žádné reformy, státní dluh by zvětšili. A ještě by nás izolovali od EU, protože by je okamurovi fašisté donutili k czexitu. 
Pokud by takto dopadli volby tak je jasné že budou dvě koalice, tedy dosavadní vládní a dosavadní opoziční. A aby obě měli většinu musí se k nim přidat socani. A teď bude záležet na tom, jestli jsou skutečně demokratickou stranou (podpoří vládní strany) nebo stranou populistickou (podpoří opoziční strany). 
Tou podporou se rozumí podržení vlády ne přímo vstup do vlády. Jinak mám stále naději v rozum českých voličů. Při energetické krizi, vysoké inflaci, drtivé ofenzívě opozice dezolátů a odborů, mohou stále myslet na vítězství. 
Buď očividně dělají svou práci dobře, nebo je stále jasnější že není alternativa k této vládě. Ale to že výsledek není stále jistý ve prospěch této vlády, je známkou že musí vláda svou práci zlepšit. Myslím že to je ale i práce pro nás, jejich voliče.

Žádné komentáře:

Okomentovat