neděle 28. května 2023

používat myšlenky a symboly komunistické je stejné jako používat myšlenky a symboly nacistické.

Díky paní Michailidu (je jich více ale ona vyčnívá) budou Piráti pro mnohé voliče vždy považováni za komunisty a proto budou v podezření že by nastolili opět diktaturu komunismu. Podobní členové Pirátů by si měli pořádně prostudovat historii komunismu nejen v Čechách ale na světě. 
A buď se distancovat od podobných myšlenek nebo odejít od Pirátů, pokud nechtějí aby Piráti byli jakkoliv spojovány s komunismem a tím Pirátům škodit. Pokud to ovšem nedělají záměrně a potom by je Piráti měli vyloučit sami pokud tedy nesdílí stejné myšlenky jako Michailidu atd. 
Už jsem o tom kdysi psal, že je komunismus krásná myšlenka, jako je náboženský ráj. A kdo by nechtěl žít v pozemským ráji - komunismu, než se dostane do nebeského ráje, ten lže. Rovnost, společné vlastnictví, všichni mají všeho stejně do sytosti.... No kdo by to nechtěl? Ale stejně tak jako nebeský ráj, je i ten pozemský ráj nereálný sen. 
Tedy sen ano ale reálný život ne. A je velká chyba, neporozumění kontextu, neznalost historie, neúcta k milionům obětem, hloupost a nepochopení až drzost, dnes adorovat komunismus. To je stejné, jako by se dnes v Evropě opět mohla nosit svatika. Vždyť je to indický symbol štěstí, který Indové dodnes běžné nosí. 
Ale stejně jako Indové rozumí a chápou naše vnímání svastiky, proto jí nenosí ve světě a ani doma při mezinárodních návštěvách jí nepoužívají. Tak stejně tak používat symboly a myšlenky komunismu, by mělo pro každého být společensky nepřijatelné. A každý by to měl chápat a rozumět tomu. 
Používat komunistické myšlenky a symboly je stejné, jako používat myšlenky a symboly nacistické. Tečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat