úterý 2. května 2023

Musíme tuto vládu podpořit a udržet alespoň ještě jedno volební období.

Čím dál víc zjišťuji, že mě až fyzicky bolí vidět a slyšet bureše, dluženu álu, dubl kárla, jucheláka, dostálku, vildumetzku, jermanku,
pitomia, zvratku a v podstatě všechny z anofertu, spd, neparlamentní extrémní opozice. Máte to také tak?
Tak já počítal s nějakou agresivní opoziční politikou, jako už 25 let. Kdy se levicová opozice nikdy nesmířila s porážkou. Ale to co předvádí teď je fakt extrém. S tímto jsem také nepočítal. Oni byli hnus ve vládě, ale teď je to tuplem hnus.
Mám vážně obavy z jejich návratu. Proto je třeba se spojit a přesvědčit lidi že i když není všechno tak jak chceme, stále je lepší tato vláda než vláda bureše. K této vládě není alternativa. 
On nejde ten 10 letý bordel lihošovi éry uklidit za rok a potom to hned napravit. Tato vláda k tomu potřebuje alespoň 8 let ne-li déle. Za 4 roky se toho moc nepodaří. 
Z toho že ten burešuv bordel po víc jak roce ještě není uklizený? No, není a ještě chvíli nebude. A tím že ho tu za necelé 3 roku budeme opět mít, tím se ho nejen nezbavíme, ale ještě ho přibude. 
Pravda. Za tři roky tu bude jiná voličská základna. Přibudou nový voliči pro demostrany, ale nepřibudou nový voliči populistickoextremních stran. Ty co mají dnes, jsou převážně lidi vychovávaní komunismem, a ti tedy nejen nepřibudou, ale i ubydou.

Žádné komentáře:

Okomentovat