úterý 2. května 2023

není komunista jako komunista

Kdy kritici přestanou Pavlovi předhazovat jeho minulost? Myslím že už dokázal a dál dokazuje, že si svou minulost chce vykoupit prací, a zatím ukazuje že to myslí vážně a že mu to jde. Na rozdíl od jiných, který se snaží svou minulost zapomenout a škodí stejně jako škodili za komunistů.
Kdyby se komunisti nejen stálý ale i bývalý chovali jako Pavel, tak by z nich nešel takový strach a věřte že by byli ve vládě nebo v parlamentu i nadále. Třeba ve Francii a Itálii jsou v parlamentu stále a občas i ve vládě a přesto to není katastrofa. 
Myslím že Pavel je stejný komunista jako Werich, Kundera, Zátopek a další pomílení. Víte, on je rozdíl být mladý a blbý, nebo být blbý i ve stáří ale nebýt svině, a být měkký a tak se nechat dotlačit do ksčm a potom se toto pochybení snaží celý život napravit. 
A také je rozdíl být tam dobrovolně a být svině a těžit z toho a celý život těžit z předchozího života a ani se nesnažit to nějak napravit. Ta předposlední věta se hodí na Pavla, ta poslední na Bureše. Proto nemám s Pavlem problém. I když pravda, také bych raději prezidenta bez komunistické minulosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat