čtvrtek 30. března 2023

Poslední demonstrací se odbory už oficiálně staly politickým hnutím.

Odbory se touto demonstrací jen odkopaly. To že se z nich před 30 lety stala regulérní i když v utajení, levicová strana či hnutí, se už vědělo. A nyní se to potvrdilo. Kdy to přiznáte i oficiálně a půjdete do voleb? 
V nejbližší době se odhlásím z odborů Škoda MB, protože nechci být v politické straně ani hnutí, a už vůbec ne levicové. A hlavně když míří k populismu až extrémismu. Stydím se za to, že jsem kdy byl odborář. 
A taky nechápu proti čemu ta demonstrace vlastně byla? Oficiálně proti odchodu do důchodu a EU 7. Důchodová reforma se ale zatím ani nezačala připravovat a proti EU 7 je i vláda, tak že jste vlastně přišli podpořit vládu? 
Neoficiálně je jasné proč demonstrujete. Chcete svrhnout vládu a nastolit vaší vládu. Tak běžte tedy rovnou do voleb, abyste zajistili jak na tom jste. A přestaňte si hrát na odbory, když jste očividně politické levicové hnutí, hraničící s populismem až extremismem. 
Ale myslím že by jste už asi těžko zaplnili náměstí, a zřejmě byste ztratili i velkou část členů. Je vám jasné, že vaši členové jsou voliči od prava do leva až k extrémismu. A drtivá většina z nich už jsou voliči jiných stran a hnutí. 
A další věc je, že byste už nemohli pod zástěrkou nějakého odporu k pravicovým vládám, zaplňovat náměstí a konat stávky, protože jako politická strana nebo hnutí, byste neměli tolik podporovatelů. 
Tak že si dál budete hrát na odbory, dál budete pravicovým vládám po krku, abyste pomohli levicovým, populistickým a extrémistickým vládám k moci. Tak snad vás členové odborů už prokoukli, a i bez přiznání k politice, budou odcházet.

Žádné komentáře:

Okomentovat