pátek 17. března 2023

Ti co by zase ničili a vítali diktátory

Ti demonstrace russácké páté kolony, pořádají a účastní se jich, ti stejní, který tleskali při rozbití republiky a okupaci Hitlerem. Ti stejní tleskali při puči komunistů. Ti stejní tleskali při okrádání bohatých, továrníků, živnostníků, statkářů, ti stejní tleskali při jejich zavírání a popravách. Ti stejní tleskali při okupaci russáckem. 
Akorát netleskali když komunisté okradli i je (měnová reforma). Což vlastně doplňuje a podtrhuje jejich charakter. Tedy: nevadí nám jakýkoliv režim, pokud nesáhne do talíře nám. A budeme podporovat jakýkoliv režim, který nám bude do toho talíře přidávat. Vycházím ze zkušenosti a historie. Lidi se nemění, mění se lidstvo. 
Tedy, jedinec zůstává ale společnost jde dál. A vždy záleží na tom, který lidi vedou tu společnost. A občas se stane, že se najde člověk který zneužije určité vlastnosti některých lidí a dostanete se díky nim k moci. To že mu nejde o ty lidi, potom zjistí když je pozdě. A proto je potřeba, aby společnost uměla tyhle lidi vyhledat odhalit a izolovat. 

Žádné komentáře:

Okomentovat