pondělí 13. března 2023

Jsme v hybridní válce.

Když si poslechnete všechny videa a projdete všechny profily na sociálních sítích, všech těch odpůrců demokracie, EU, NATO, pomoci Ukrajině, Fialovy vlády. Tak je to jako přes kopírák. 
Ač mají plné huby demokracie, svobody, míru, vlastenectví, tak všichni jsou příznivci russácka, putlera, všeho co dělá. A bez mrknutí oka by je vítali kdyby sem přišli, a plánují likvidaci svých odpůrců.
A jako přes kopírák jsou to všichni nejdříve odpůrci radaru, potom odpůrci islámu a migrantů, potom covidu a vakcín (všech) no a teď to jsou odpůrci Ukrajiny a její pomoci. 
Všichni jsou spojeni jasnou linkou a to je dezinformační scéna. A všechny nitky vedou do russácka. Tady musí být už víc než jasné, že je to záměr russácka ovlivňovat život v demokratických zemích.
Za jakým účelem víme. Manipulovat veřejnost, aby byla proti demokratickým vládám, a tak se k moci dostali skupiny naklonění russácku. Čímž by russácko mohlo ovlivňovat život v těch zemích a tím je ovládat. 
Russácko vede proti nám už 20 let hybridní válku. Válku pro nás stejně nebezpečnou, jako je klasická válka. Jistě, bez potoků krve, ale pro demokracii a život jako takový, stejně nebezpečnou. 
Jedinou možností jak tuto válku vést a vyhrát, je s účastníky této války zacházet jako se skutečnými vojáky, a dezinformace brát jako skutečné zbraně. 
Jinak tu válku prohrajeme a russácko vyhraje a bez jediného výstřelu skutečnými zbraněmi dobyjí svět. To se nesmí stát. Musíme se spojit a bojovat o naší svobodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat