pátek 17. května 2024

Zlo plodí zlo a dobro plodí dobro.

Po tom co jsem slyšel od vládních politiků na Slovensku, mám vážnou obavu o tamní demokracii a svobodě médií. Na mě to působí tak, že jestli se do teď báli víc zakročit proti opozici a médiím, tak teď už nebudou. A jako výmluvu použijí dnešní atentát na Fica. Myslím že právě zažíváme zapálení Reichstagu 2. Strašně rád bych se mýlil.🙏
A jen doufám, že to nedojde až k nám. Už jen proto, že naše opozice sice šíří lži a dezinformace o vládě, ale proti šíření lží, dezinformací a nenávisti, jak se to děje na Slovensku, to má ještě hodně daleko. Jen si přeji aby naše opozice dostala rozum dřív, než bude pozdě.
A střelec se na Slovensku postavil zlu, které teď rozzuřil a které si teď nebude brát servítky. Rozhodně tento pán není produktem médií a opozice, jak to teď vláda tvrdí, ale vlády na Slovensku. Kdo zasel to zlo, byla Slovenská vláda, která teď jen sklízí co zasela. 
Kdo rozdmýchává zlo, tomu se podaří to zlo rozdmýchat. Zlem se nerozdmýchá dobro, stejně jako se dobrem nerozdmýchá zlo. Zlo tvoří jen zlo a dobro tvoří jen dobro. Čím dřív si to uvědomíme tím líp.  

Žádné komentáře:

Okomentovat