úterý 28. května 2024

Otázky na zastánce že obloha není a je to hologram

K těm hologramům (nebo co to je) na té klenbě plochozemě. Zajímalo by mě, jak mohli naši předci před 100, 500, 2000 a více lety, dokázat tak technicky dokonale na té klenbě vytvořit to co my dnes? A jak mohli vytvořit tak vyspělou technokogii jako máme dnes? Nebo že by... Mimozemšťané? 
Víte, ptám se proto, že hvězdnou oblohu a planety naší slunečný oblohy, popisovali už nejstarší civilizace. Pokud by obloha, hvězdy a planety byli hologram nebo co, tak museli být technologie které to dokáží, už dávno vyrobené. 
Ptám se proto, že o planetách, sluneční soustavy a hvězdách, psali a malovali už v prvních civilizacích, které už uměli psát a malovat, a máme o tom důkazy. A vzhledem k tomu, že už znali to co my, tak to museli také znát. 
Leda že, by nic neviděli, jen si to vymysleli, a dnešní mocní to uchopili a dnešní technologií jen vytvořili na té klenbě to, o čem snili naši předci? Že si před objevem moderní technologie představovali Slunce, Měsíc, planety, hvězdy... 
Jako že do objevu moderní technologie nic na té klenbě nebylo, jen si o tom lidé povídali, a až moderní technologie to pomohla zhmotnit? A tak povídání o vesmíru se zhmotnilo až nedávno? 
Ale i tak je to celkem stará technologie, protože já už Slunce, Měsíc a hvězdy pamatuji od malička, ani moji rodiče nebyli z toho paf a ani prarodiče nic neříkali, jako jak to bylo před a po.... a to už jsem na počátku minulého 20 století. 
A v podstatě už v 19 století , protože se nezmiňovali ani o svých rodičů a prarodičů, jak poprvé zažili na nebeské klenbě ta svítící tělesa. Což znamená, že tu už byla a proto nemělo cenu se o tom zmiňovat, a to už možná míříme do 18 století. 
Tak že ta technologie musí být už minimálně 200 let stará. Potom se ptám, jak fungovala? Co jí pohánělo, dávalo energii, a hlavně, což je fakt taky zajímavé, proč nikde není jediná zmínka o tom, že nejdřív nic a potom obloha plná hvězd, světla od Slunce a Měsíce....? 
A další otázka, jak to že mocní na celém světě se už dokázali dohodnout, aby a ovládat celé lidstvo? Že dokonce ani primitivní národy nezanechali jediný důkaz? Vlastně jó, zanechali. V biblických textech. Ale potom je to důkaz, že ta technologie co to umí, je stará už tisíce let. V případě křesťanstva 6000 let. 
Potom se vracím k otázce, kdo jí vyrobil, na jakém principu pracuje, a kdo jí ovládá. Bůh, mimozemšťané, mocní světa, co si jí předávají z generace na generaci. V tom případě mám další otázku. Které mocné klany to jsou? Které klany mají rodokmen tisíce let starý? To by se snad dalo dohledat.
Konec hlášení, otázek víc než dost. Teď čekám odpovědi. PS: Pokud dostanu přesvědčivé a ověřitelné důkazy o plochozemi (ale i bohu, mimozemšťanech, globálního zpřažení elit proti lidstvu a dalších konspirací), okamžitě zapomenu co vím a znám, a okamžitě úvěřím vaší pravdě. Žel, zatím jsem k žádné konspiraci nikdy od nikoho nedostal přesvědčivé a ověřitelné důkazy.

Žádné komentáře:

Okomentovat