neděle 19. května 2024

Russácko musí projít denacifikací

V russácku se nic nezmění, pokud tam neproběhne stejná denacifikace jako v Německu po válce. 
Až se začnou učit, že neporazili Napoleona ani Hitlera tak, že měli skvělé vycvičenou armádu s moderní výzbrojí a skvělou vojenskou taktiku. 
Ale že Napoleonova i Hitlera, porazili společnými silami s dalšími spojenci. A to jim ještě vydatně pomohlo počasí v russácku a rozlehlá zem. 
A rychlý ústup a tím narušení logistiky nepřítele. A v neposlední řadě i množství, tedy početní přesila vojáků a výzbroje. 
Potom jim snad dojde, že jsou naopak velmi neschopný národ. Dokonce nebyli schopní porazit ani malý čečenský národ. 🤦 
A hlavně se musí začít učit to, že nežijí ve světě obklopený jejich nepřáteli, který je chtějí zničit, zotročit nebo vyhladit. 
Protože si svou malost a neschopnost zřejmě uvědomují a proto dělají co dělají. A mají strach z okolního světa. 
Proto je potřeba aby se začali od dětství učit, že svět není zlej a nechce je zničit a vyvraždit. Proto se ho nemusí bát a kopat kolem sebe jako umírající bestie. 
A že svět bude jen reagovat na jejich chování. Když budou hodní, svět bude taky hodný. Když budou zlý, svět bude také zlý. To svět se bude bránit jim né naopak. 
Bude to dlouhá cesta. Možná povede přes horkou fázi 3 světové (vlastně 4, protože i studená válka byla a je válkou). Ale russácko musí bezpodmínečně projít denacifikací.

Žádné komentáře:

Okomentovat