neděle 5. května 2024

Kdo si myslí něco jiného, zapomeňte na mě.

Přátelé, hlásím další vlnu opouštění (zní to lépe než vyhazovů) mých přátel. Situace (další omezení fb) mě k tomu nutí. A samozřejmě nejen to. Fakt nemám náladu číst nějaké názory z pochybných zdrojů, kterým někteří věří. Nejde o blok, ale prostě jako v reálném světě: nebudu si sedat na pivko nebo k táboráku s někým, s kým si nerozumím. Tedy, když se potkáme tak se pozdravíme, ale nesedneme si na pokec. Chápete. Prostě chci mít klid. A někteří mě mohou pomoct a odebrat si mě sami. Stačí když si přečtou můj dotazník. A pokud to nemáte tak stejně, tak se rozloučíme a popřejene si vše nejlepší do života a hodně štěstí. Hlavně si už nebudeme navzájem "ubližovat". Děkuji za pochopení.

1 Patříme pevně na západ, do EU a NATO, rozhodně né k russácku a čínssku. Sametová revoluce byla to nejlepší co nás potkalo a splnila to, proč byla. Přinesla svobodu.
2 Ukrajina, Izrael, Tchajwan, jsou demokratický státy, mají právo na svou existenci, mají právo na obranu a je naše povinnost jim všemožně pomoci proti jejich nepřátelům. (V případě Tchajwanu pokud se tak rozhodnou vyhlásit svůj stát, kterým defakto jsou, jinak by už dávno dopadli jako Hongkong, jen to ještě nikdo oficiálně nevyhlásil)
3 Russácko, čínssko, Írán, KLDR, “palestinci” a jejich podporovatelé, jsou pro nás nepřátelé, zločinci, musí být vojensky, ekonomicky a politicky odsouzeni, izolováni a poraženi. Putin musí pikat za válečné zločiny.
4 Tato vláda možná není ideální, ale rozhodně je to momentálně to nejlepší co můžeme mít, a momentálně jakákoliv jiná varianta je tisíckrát horší než tato vláda. Nemáme na výběr mezi pěti koalicí a ostatní politickou scénou.
5 Havel byl a Pavel je, nejlepší prezidenti v novodobé historii Česka. Zeman a Klaus byli zatím nejhorší prezidenti v novodobé historii Česka. Zeman a Klaus jsou kolaboranti.
6 Babiš a jeho naofert, tomio a jeho spd, konečná šlachta rajchl a další i s jejich stranami a hnutími, jsou vážným nebezpečím pro naší zemi. To samé Zeman a Klaus.
7 Demokracie je to nejlepší co máme, máme se lépe než za komunistů, máme se nejlépe v naší historii, máme se tak dobře i díky členství v EU.
8 Kdo skutečně porazil Hitlera, byli výrobní základny USA+Britská statečnost+russácká zima+russácké oběti+velikost rusácka+ zaostalost infrastruktury russácka+vyčerpání Německa a špatná logistika (v důsledku velikosti russácka). Ne vojenské umění russácka.
9 A russáci (SSSR) nás neosvobodili ale dobyli a následně z nás udělali svůj protektorát, zvláště po okupaci v srpnu 68.
10 komunisté jsou stejní zločinci jako fašisti, nacisti, rasisti, xenofobové, islamisté, a měli by se zakázat a jednat s nimi stejně jako s těmi ostatními. A komunismus, stejně jako nacismus a fašismus, jsou zločinecké ideologie a zločinné režimy.
Na všech 10 bodů je jediná správná odpověď: ANO. Kdo má výhrady k jednomu a více bodů tak se rozloučíme. A neplatí ani odpovědi nevím, možná, ale….
(Dodatek na který nemusíte odpovídat ale budete mít bod k dobru a zařadím vás mezi nejlepší přátelé 👍😉): Okamžitě přijmout euro, rovnoprávnost LBGT komunity, přijmout istanbulskou úmluvu, souhlas s green dealem, větší integrace do EU = společná měna, daně, armáda, zahraniční politika a zahraniční obchod. A aby jedinou překážkou byla neznalost cizích jazyků.

Žádné komentáře:

Okomentovat