čtvrtek 16. května 2024

Těm co věří burešovi: né, bureš vám to neslevní.

Těch co kritizují drahotu se chci zeptat. Víte jaké byli ceny a platy před vládou bureše a jeho sekty anofertu? A tím nemyslím jen vládu kdy byl bureš premiér, ale i vládu kdy byl ministr financí. 
A zajímalo by mě také to, jestli za jeho obou vlád, šly ceny dolů, tedy že se zlevňovalo. Došli byste k tomu, že ceny rostli i za jeho vlád. A platy a důchody rostou i za vlády Fialy ne jen za bureše. Rozhodně dnes nikdo nebere méně než za bureše. 
Než uvěříte propagandě bureše a jeho anofertu, který vám tvrdí že se ceny zvyšují a platy a důchody klesají, tak si zjistěte fakta. Jó jistě, inflace a tím vlastně mají pravdu, protože za stovku koupíme méně než před tím.... 
Jó, ale máte taky těch stovek víc, tak že se zase tak moc nestalo. Protože stát a většina (ne-li všechny) firem kopírují tu inflaci, tak že přidají tolik kolik je inflace. Inflace a tzv. reálné platy a důchody, byli, jsou a budou. 
Tedy byli i za bureše a anofertu a budou opět když budou ve vládě. Akorát je tu nebezpečí, že za nich bude nakonec ještě větší. A na rozdíl od vlády koalice, i bez vnějších příčin.

Žádné komentáře:

Okomentovat